Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mój siusiak sie ślini
Autor Wiadomość
doni 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007   

bad ziom napisał/a:
a ja mam problem odwrotny - musze uzywac nawilzaczy :/ no niestety :/

To moge Ci dac troche mojego naturalnego nawilzacza bo mam na zbyciu xD joke ;)

adadverts - to ciekawe co powiedziales o tym masturbowaniu.. w sumie ja sobie wale tez tak 1-2 dziennie chociaz nie zawsze, czasem co 2 dni heh, no i moze faktycznie to dlatego.. zrobie sobie teraz maly post od raczki mojemu przyjacielowi i zobaczymy jak sie bedzie sprawowal :) no gorzej jezeli to faktycznie spowodowane wiekiem by bylo ;x to juz bym wolal to rozwiazanie z za czestym samodzielnym zabawianiem sie malym.
Hmm a moze jest tak ze jestes juz dosc dlugo ze swoja panna i juz Cie nie kreci az tak ? :P

Ja wlasnie jak sie sam bawie to wyplywa tyle ile powinno, czyli czasem kropelka i to wsio :) a przy zabawach z moja kobietka.. wrr masakra ;<

da2ve

Wysłany: Sob 24 Mar, 2007   

Bruner, a jak ktoś nie ma tej wydzieliny to źle ??

Spoko 

Wysłany: Sob 07 Maj, 2011   

•wytrysk zbyt przedwczesny (przed rozpoczęciem seksu),
•wytrysk przedwczesny (na poczatku seksu, ale jeszcze przed wprowadzeniem członka),
•wytrysk zbyt wczesny (w momencie wprowadzenia czlonka, po kilku, kilkunastu ruchach frykcyjnych)
http://przedwczesny-wytrysk.dozdrowia.com/

penis.com.pl
bathmate
kryspin696 

Wysłany: Nie 12 Cze, 2011   

Właśnie to wkurza mnie najbardziej - wystarczy chwila że mi stanie - a jest tak masakrycznie mokry i moja myśl co mysli sobie panna która łapie go a ona ma ten lepki kisiel! Miałem kobiety które się z tego śmiały - jedna nawet brała papier toaletowy i robiac mi laske wycierała go co jakiś czas ! druga znowu bardzo sie wkurwiala ze tak intensywnie sie leje i pluła co jakis czas co było dla mnie irytujące ! Jak tak pomyśle to jest mój największy problem - wiem że impotencja to jest dopiero horror ale ten problem potrafi wymęczyć ! Może faktycznie ograniczenie masturbacji coś by pomogło bo teraz jakoś intensywnie go klepie !

Odpowiedz do tematu