| Mój siusiak sie ślini |
| Autor | Wiadomość |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 |
|
| | bad ziom napisał/a: | | a ja mam problem odwrotny - musze uzywac nawilzaczy :/ no niestety :/ |
To moge Ci dac troche mojego naturalnego nawilzacza bo mam na zbyciu xD joke
adadverts - to ciekawe co powiedziales o tym masturbowaniu.. w sumie ja sobie wale tez tak 1-2 dziennie chociaz nie zawsze, czasem co 2 dni heh, no i moze faktycznie to dlatego.. zrobie sobie teraz maly post od raczki mojemu przyjacielowi i zobaczymy jak sie bedzie sprawowal no gorzej jezeli to faktycznie spowodowane wiekiem by bylo ;x to juz bym wolal to rozwiazanie z za czestym samodzielnym zabawianiem sie malym.
Hmm a moze jest tak ze jestes juz dosc dlugo ze swoja panna i juz Cie nie kreci az tak ?
Ja wlasnie jak sie sam bawie to wyplywa tyle ile powinno, czyli czasem kropelka i to wsio a przy zabawach z moja kobietka.. wrr masakra ;< | |
| |
 |
da2ve Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 27 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 24 Mar, 2007 |
|
| | Bruner, a jak ktoś nie ma tej wydzieliny to źle ?? | _________________ da2ve | |
| |
 |
Spoko Wiek: 41 Dołączył: 16 Kwi 2011 Posty: 25 Skąd: Pomorze | Wysłany: Sob 07 Maj, 2011 |
|
| •wytrysk zbyt przedwczesny (przed rozpoczęciem seksu),
•wytrysk przedwczesny (na poczatku seksu, ale jeszcze przed wprowadzeniem członka),
•wytrysk zbyt wczesny (w momencie wprowadzenia czlonka, po kilku, kilkunastu ruchach frykcyjnych)
http://przedwczesny-wytrysk.dozdrowia.com/ | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kryspin696 Wiek: 39 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 10 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 |
|
| | Właśnie to wkurza mnie najbardziej - wystarczy chwila że mi stanie - a jest tak masakrycznie mokry i moja myśl co mysli sobie panna która łapie go a ona ma ten lepki kisiel! Miałem kobiety które się z tego śmiały - jedna nawet brała papier toaletowy i robiac mi laske wycierała go co jakiś czas ! druga znowu bardzo sie wkurwiala ze tak intensywnie sie leje i pluła co jakis czas co było dla mnie irytujące ! Jak tak pomyśle to jest mój największy problem - wiem że impotencja to jest dopiero horror ale ten problem potrafi wymęczyć ! Może faktycznie ograniczenie masturbacji coś by pomogło bo teraz jakoś intensywnie go klepie ! | |
| |
 |
| |