Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mój siusiak sie ślini
Autor Wiadomość
scor

Wysłany: Sro 02 Lis, 2005   Mój siusiak sie ślini

Zawsze gdy sie podjaram to z penisa wyplywa mi przezroczysta wydzielina. Wiem, ze to nie jest nic dziwnego ale drazni mnie to i jest mi glupio gdy babka chce mi zrobic loda a tu dzieje sie cos takiego. Czy jest na to jakas rada :?:

priest

Wysłany: Sro 02 Lis, 2005   

nie jaraj......proste......

Bruner

Wysłany: Czw 03 Lis, 2005   

To jest całkowicie normalne, czasami nawet przydatne, bo wytwarza dodatkowy poślizg kiedy jesteś w kobiecie i jest za mało nawilżona, lecz to że każdy facet na świecie to ma, nie jest to dobra wiadomość jeżeli nie chcesz mieć dzieci, ponieważ w tej malutkiej wydzielinie znajduje się już wystarczająca ilość plemników aby zapłodnić kobietę, więc uważaj gdzie kierujesz swoim instrumentem i jeżeli wydaje Ci się, że stosunek przerywany daje te 85% skuteczności to się grubo mylisz bo właśnie ta wydzielina odejmuje 40% z tej metody. A wydzielina jak wydzielina zapach i smak swój ma a w miłości francuskiej nie powinna przeszkadzać, bo jeżeli się zadowala kobietę to tej "wydzieliny" (śluz) jest o wiele wiele więcej prawda chłopaki?:)

penis.com.pl
penilarge krem
Gość

Wysłany: Nie 22 Sty, 2006   

też sie slinie czasem..

Szymon7 

Wysłany: Pon 23 Sty, 2006   

ta wydzielina to prejakulat.... jest po to, aby zabezpieczyc plemniki przed dzialaniem kwasow w cewce moczowej. prejakulat ma odczyn zasadowy, wiec zobojetnia odczyn, ktory jest w cewce moczowej...

Gość

Wysłany: Wto 24 Sty, 2006   

mi to nieprzeszkadza wogóle...

Ziuuuteek

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006   

A ja mam znowu inny problem. Mój penis jest cholernie suchy. :/ Nawet jak jestem mocno podniecony to muszę wyciskać z niego ów nawilżacz jak resztki z tubki pasty do mycia zębów! :/ To chyba nie jest do końca normalne?! :?

doni 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   

Ziuuuteek napisał/a:
A ja mam znowu inny problem. Mój penis jest cholernie suchy. :/ Nawet jak jestem mocno podniecony to muszę wyciskać z niego ów nawilżacz jak resztki z tubki pasty do mycia zębów! :/ To chyba nie jest do końca normalne?! :?

a ja z kolei mam na odwrot ;/ moj za bardzo sie slini jak na moje i to mnie dobija... bo wystarczy ze leze z moja partnerka, calujemy sie troche dluzej i dotykamy sie chociazby tylko przez ubrania, jakis czas a ten juz sie slini ;| wtf ?! i co najgorsze w ogole nie moge nad tym zapanowac... czasem sie staram zeby tylko stal ale nie slinil sie tak szybko ale jakos nie daje rady bo gdy tylko mi jest dobrze to i on sie slini ;/ Naprawde to jest dosc uciazliwe poniewaz po takich malych pieszczotach z partnerka, jeszcze w ubrankach, czasem mam nawet batki obslinione a to jest naprawde troche krepujace zwlaszcza gdy po tych malych pieszczotkach w ubranku moja kobietka ma ochote zrobic mi jeszcze lepiej... rozumiecie o co chodzi.. za kazdym razem czuje maly dyskomfort przez to i czasem sie zastanawiam czy Ona przez to nie mysli sobie jakos glupio o mnie albo cus.. ze ja taki mokry heh ^^

Co prawda sam osobiscie lubie jak moja kobietka jest juz mokra i lubie Ja lizac, jak chyba kazdy facet ;) , ale kobiety moga troche inaczej do tego podchodzic...

Rozumiem zeby po takiej zabawie wyplynela kropla lub dwie... ale nie zeby tak po 3h miec mokre batki ;x bo to troche obciachowe jak noje oko :P i co prawda wiem ze zawsze jest rozwiazanie typu.. nie podniecaj sie tak xD ale z kolei jak bede sie z Nia bawil a bede myslal sobie o czyms innym zeby moj sie znowu nie zaczął nadmiernie slinic to nawet sie nie obudzi i bedzie ciagle sobie lezal ;/ a wtedy jak moja partnerka sie za niego zabierze i zobaczy ze nawet nie wstal to jeszcze bardziej obciachowo bedzie niz jak sie slini ;x fajnie jakbym umial nad nim zapanowac gdy juz stoi ale jakos jak narazie nie potrafie zapanowac wylacznie nad jego slinieniem sie ;<

Awww denerwuje mnie to juz max bo przeszukalem nie jedno forum i nigdzie nie ma zadnej rady jak zapanowac nad tym, albo chociaz zmniejszyc ilosc wydzielanego preejakulatu. Juz chyba bylem na wszystkich stronach jakie mi google wyszukalo po wpisaniu "preejakulat"... i nigdzie nie znalazlem pomocy w tym temacie..

Mam nadzieje ze chociaz tutaj dostane jakies wskazowki, co z tym zrobic ograniczyc slinotok mojego malego przyjaciela :P

Co prawda temat juz widze dosc stary ale chyba nikt nie bedzie mial mi za zle ze go troszke odświeżę ;)

pozdrawiam.

loozak17

ja mam ten sam problem co kolega wyzej.... jak tylko zaczne sie calowac z moja dziewczyna to po jakims czasie wydziela mi sie duzo sluzu ... glupio by mi bylo jakby zobaczyla ze mam mokre majtki co robic??

Gość

Każdy dorosły facet i dorosła kobieta dobrze wie że kiedy sie podnieca robi się wilgotny(a).
I to jest okej. Niema więc co sie martwić,a że kobiety czasami nie lubią robić loda na mokrym to akurad te które wogóle ie lubią takiej zabawy.

snapee 

moj tez sie slini :) ) ale kiedys sprobowalem tej wydzieliny i jest maxx slodka :D

paulinka 

dobrze jak masz wiecej wydzieliny w czasie sexu bez problemu wprowadzisz czlonka i nie bedzie kobitki bolalo i nie bedziesz musiał używac żadnych żeli czy innych pierduł

co do ograniczenia czy zwiekszenie nie znam metod:(

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

doni 

heh no wlasnie moja jest lekko slonawa :lol:

no mam nadzieje ze mojej kobiecie to zbytnio nie przeszkadza :P chociaz w sumie jescze nie rozmawialem z Nia na ten temat, czy Jej to przeszkadza ze moj przyjaciel sie slini, chociaz skoro bierze go nie raz mimo to ze juz sie troche poslinil to mam nadzieje ze nie ma mu tego za zle heh :P ale to i tak nie zmienia faktu ze czasem troche glupio sie z tym czuje.

hmm chyba bede musial sprobowac jakiejsc diety owocowej albo cus i zobacze czy sie smak zmieni hehe ^_^

penis.com.pl
bathmate
adadverts 

Też miałem z tym problem. I co ciekawe przy samodzielnej zabawie śluzu aż tak dużo nie było, za to podczas seksu z kimś mały jeszcze dobrze nie stał, a już był cały mokry :? Trochę to krępujące, zwłaszcza jak się laska pyta "A co to? Mój poprzedni tak nie miał..." :wink:

Teraz już ten problem się zdecydowanie zmniejszył. Nie wiem - może to z wiekiem mija? Chociaż gdzieś kiedyś czytałem, że nadmiar śluzu prawdopodobnie powodowany jest przez chroniczną masturbację. I faktycznie - ostatnimi czasy rzadziej marszczę freda :wink: (kiedyś to było 1-2 razy dziennie, teraz - ok. 2 razy w tygodniu). Dalej co prawda śluz występuje, ale w małych ilościach i po dłuższym czasie wzwodu. I powiem, że nawet mi go trochę czasem brakuje :lol:

bad ziom 

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007   

a ja mam problem odwrotny - musze uzywac nawilzaczy :/ no niestety :/

Odpowiedz do tematu