Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka i...?
Autor Wiadomość
anonim1234 

Wysłany: Wto 17 Cze, 2008   Stulejka i...?

Witam.

Mam pewien problem. Wiem że mam stulejkę i za parę dni idę do lekarza ale chciałem się dowiedzieć parę rzeczy jeszcze.

Popatrzcie na fotkę i powiedzcie czy jest to jakaś duża czy mała stulejka:

W stanie spoczynku skórka schodzi dobrze a we wzwodzie schodzi ale nie do samego końca. Jest jej za dużo.

Fota 1

Mój drugi problem to zaczerwienienie oraz krostki(widać na zdjęciu) niżej żołędzia. Co to może być?

A trzeci problem to to:

Fota 2

Zupełnie nie wiem co to może być ten pasek w "innym" kolorze.

Nie wiem w ogóle od czego to wszystko. Nie uprawiałem jeszcze seksu. Myję się regularnie. Zmieniam odzież intymną też codziennie. Zaznaczę że mam 17 lat.

Bardzo proszę o pomoc.

kapcius 

Wysłany: Wto 17 Cze, 2008   

SZOK !!! CZłowieku!!! co to za busz? :/ I dres jeszcze tak btw. Matko ;| czekasz az ci przy operacji to zgolą?

anonim1234 

Nie pytałem o moje owłosienie łonowe ale o inne problemy...

penis.com.pl
orgasm contol
x9 

siema
tez mam stulejke i chcialby miec taka jak twoja(według mnie to twoja jest mała a nawet minimalna w porownaniu do mojej)
te krostki to grudki perliste pracia czytalem o tym wiele postow i to nic powaznego sam to mam i ma to wiele osob
a co do tego paska to on jak rab troche wyglada ja mam cos podobnego tylko to jak pasek wyglada u mnie cienki i dlugi pod spodem penisa
praktycznie mam podobne problemy tylko ze u mnie wszystko gorzej wyglada
chcialbym miec chociaz tak jak u Ciebie
jak bys mogl to napisz jak tam po operacji bo ja tez sie wybieram(pewnie po wakacjach)

pozdro

maniac 

Wysłany: Sro 18 Cze, 2008   

Rozumiem wlosy na odbycie, no ale takie chaszcze w miejscu gdzie kobitka uzywa ust ? wez bo sie jeszcze udusi, przytnij je troche :|

x9 

Wysłany: Sro 18 Cze, 2008   

jak przyjdzie czas to sobie przytnie:P(napisał że ma 17 lat przecież :roll: )
on ma tu problem a wy tylko o owłosieniu gadacie
troche powagi :roll:

ShiZ 

Wysłany: Pon 07 Lip, 2008   

też mam ten pasek na penisie i nie wiem co to jest... :?

ruski 

Wysłany: Wto 15 Lip, 2008   

Pasek pod spodem Penisa, jest otarciem. Jednym ze sposobów masturbacji oprócz ręcznego walenia konia, jest ocieranie prącia o pościel. Skoro macie takie zmiany koloru skóry (otarcia) to oznacza, że ocieracie swoje penisy o np. pościel. Niekoniecznie świadomie, np. podczas snu, przekręcacie się na brzuch i wygląda to tak jakbyście za przeproszeniem "ruchali łóżko" ;) Penis wtedy jest twardy i ociera o pościel. Oczywiście ocieranie nago o pościel powoduje większe doznania i większe otarcia niż ocieranie przez Piżamę czy majtki.
Duży wpływ na te otarcia ma też faktura pościeli. Zwykłą bawełniana, to lekka wersja, pościel z kory jest genialna ale najlepszy chyba jest szorstki ręcznik.
Zaznaczam, że "Ocieranie" nie jest żadnym zboczeniem, jest po prostu łatwiejszym sposobem osiągnięcia ejakulacji i erekcji, szybszym niż robótki ręczne.

Alex-sex 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008   

Też mam takie otarcie, ale zauważyłem, że duża ilość mężczyzn to ma. Nawet nie wiedziałem, że to jest od ocierania się o coś.

x9 

Wysłany: Pią 18 Lip, 2008   

to nie jest żadne otarcie!!!
to większość facetów ma!

reserved1 

Wysłany: Sob 19 Lip, 2008   

Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła,

A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem

[ Dodano: Sob 19 Lip, 2008 ]
ja jak obciągnę to mam troszeczkę skury połączonej z penisem :oops: :x

kapcius 

Wysłany: Nie 20 Lip, 2008   

x9 napisał/a:
to większość facetów ma!
to zostało z życia płodowego tak btw.

ruski 

Wysłany: Nie 20 Lip, 2008   

bo najpierw należy odróżnić wędzidełko (pasek pod napletkiem, tak jakby "Wewnątrz penisa")

od otarcia czyli zmiany koloru skóry, które znajduje się na zewnątrz, na penisie, najczęściej od dołu... i własnie o otarciu pisałem...jest to odpowiedź na pytanie numer 3 zadane przez anonima1234 , bo się pytał o pasek innego koloru i uploadował nawet zdjęcie...

to jest otarcie, pojawia się w miejscu gdzie penis często o coś ociera, jak nie o majtki, to o nogę, a jak nie o nie to podczas snu przekręca się ktoś na brzuch i ociera penisem o pościel,

czytajcie ze zrozumieniem

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu