Stulejka i...? |
Autor | Wiadomość |
anonim1234 Dołączył: 13 Wrz 2007 Posty: 7 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 Stulejka i...? |
|
| Witam.
Mam pewien problem. Wiem że mam stulejkę i za parę dni idę do lekarza ale chciałem się dowiedzieć parę rzeczy jeszcze.
Popatrzcie na fotkę i powiedzcie czy jest to jakaś duża czy mała stulejka:
W stanie spoczynku skórka schodzi dobrze a we wzwodzie schodzi ale nie do samego końca. Jest jej za dużo.
Fota 1
Mój drugi problem to zaczerwienienie oraz krostki(widać na zdjęciu) niżej żołędzia. Co to może być?
A trzeci problem to to:
Fota 2
Zupełnie nie wiem co to może być ten pasek w "innym" kolorze.
Nie wiem w ogóle od czego to wszystko. Nie uprawiałem jeszcze seksu. Myję się regularnie. Zmieniam odzież intymną też codziennie. Zaznaczę że mam 17 lat.
Bardzo proszę o pomoc. | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 |
|
| SZOK !!! CZłowieku!!! co to za busz? :/ I dres jeszcze tak btw. Matko ;| czekasz az ci przy operacji to zgolą? | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
anonim1234 Dołączył: 13 Wrz 2007 Posty: 7 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 |
|
| Nie pytałem o moje owłosienie łonowe ale o inne problemy... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
x9 Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 22 Skąd: z przed kompa | Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 |
|
| siema
tez mam stulejke i chcialby miec taka jak twoja(według mnie to twoja jest mała a nawet minimalna w porownaniu do mojej)
te krostki to grudki perliste pracia czytalem o tym wiele postow i to nic powaznego sam to mam i ma to wiele osob
a co do tego paska to on jak rab troche wyglada ja mam cos podobnego tylko to jak pasek wyglada u mnie cienki i dlugi pod spodem penisa
praktycznie mam podobne problemy tylko ze u mnie wszystko gorzej wyglada
chcialbym miec chociaz tak jak u Ciebie
jak bys mogl to napisz jak tam po operacji bo ja tez sie wybieram(pewnie po wakacjach)
pozdro | |
| |
 |
maniac Wiek: 36 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 53 Skąd: Birmingham | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| Rozumiem wlosy na odbycie, no ale takie chaszcze w miejscu gdzie kobitka uzywa ust ? wez bo sie jeszcze udusi, przytnij je troche | |
| |
 |
x9 Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 22 Skąd: z przed kompa | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| jak przyjdzie czas to sobie przytnie:P(napisał że ma 17 lat przecież )
on ma tu problem a wy tylko o owłosieniu gadacie
troche powagi | |
| |
 |
ShiZ Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 4 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 |
|
| też mam ten pasek na penisie i nie wiem co to jest... | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 |
|
| Pasek pod spodem Penisa, jest otarciem. Jednym ze sposobów masturbacji oprócz ręcznego walenia konia, jest ocieranie prącia o pościel. Skoro macie takie zmiany koloru skóry (otarcia) to oznacza, że ocieracie swoje penisy o np. pościel. Niekoniecznie świadomie, np. podczas snu, przekręcacie się na brzuch i wygląda to tak jakbyście za przeproszeniem "ruchali łóżko" Penis wtedy jest twardy i ociera o pościel. Oczywiście ocieranie nago o pościel powoduje większe doznania i większe otarcia niż ocieranie przez Piżamę czy majtki.
Duży wpływ na te otarcia ma też faktura pościeli. Zwykłą bawełniana, to lekka wersja, pościel z kory jest genialna ale najlepszy chyba jest szorstki ręcznik.
Zaznaczam, że "Ocieranie" nie jest żadnym zboczeniem, jest po prostu łatwiejszym sposobem osiągnięcia ejakulacji i erekcji, szybszym niż robótki ręczne. | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |
|
| Też mam takie otarcie, ale zauważyłem, że duża ilość mężczyzn to ma. Nawet nie wiedziałem, że to jest od ocierania się o coś. | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
x9 Dołączył: 07 Cze 2008 Posty: 22 Skąd: z przed kompa | Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |
|
| to nie jest żadne otarcie!!!
to większość facetów ma! | |
| |
 |
reserved1 Wiek: 39 Dołączył: 17 Lip 2008 Posty: 6 Skąd: tczew | Wysłany: Sob 19 Lip, 2008 |
|
| Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła,
A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem
[ Dodano: Sob 19 Lip, 2008 ]
ja jak obciągnę to mam troszeczkę skury połączonej z penisem | |
| |
 |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |
|
| x9 napisał/a: | to większość facetów ma! | to zostało z życia płodowego tak btw. | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
ruski Wiek: 37 Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28 Skąd: Lublin / Wawa | Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |
|
| bo najpierw należy odróżnić wędzidełko (pasek pod napletkiem, tak jakby "Wewnątrz penisa")
od otarcia czyli zmiany koloru skóry, które znajduje się na zewnątrz, na penisie, najczęściej od dołu... i własnie o otarciu pisałem...jest to odpowiedź na pytanie numer 3 zadane przez anonima1234 , bo się pytał o pasek innego koloru i uploadował nawet zdjęcie...
to jest otarcie, pojawia się w miejscu gdzie penis często o coś ociera, jak nie o majtki, to o nogę, a jak nie o nie to podczas snu przekręca się ktoś na brzuch i ociera penisem o pościel,
czytajcie ze zrozumieniem | _________________ Jestem Aktualizatorem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|