| Stulejka i...? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | anonim1234   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 17 Cze, 2008   Stulejka i...? |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam. 
 Mam pewien problem. Wiem że mam stulejkę i za parę dni idę do lekarza ale chciałem się dowiedzieć parę rzeczy jeszcze.

Popatrzcie na fotkę i powiedzcie czy jest to jakaś duża czy mała stulejka:

W stanie spoczynku skórka schodzi dobrze a we wzwodzie schodzi ale nie do samego końca. Jest jej za dużo.

Fota 1

Mój drugi problem to zaczerwienienie oraz krostki(widać na zdjęciu) niżej żołędzia. Co to może być?

A trzeci problem to to:

Fota 2

Zupełnie nie wiem co to może być ten pasek w "innym" kolorze.

Nie wiem w ogóle od czego to wszystko. Nie uprawiałem jeszcze seksu. Myję się regularnie. Zmieniam odzież intymną też codziennie. Zaznaczę że mam 17 lat.

Bardzo proszę o pomoc.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | kapcius   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 |   
 |                                              | SZOK !!! CZłowieku!!! co to za busz? :/ I dres jeszcze tak btw. Matko ;| czekasz az ci przy operacji to zgolą? |                                              | _________________ szukam sponspora
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | anonim1234   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 |   
 |                                              | Nie pytałem o moje owłosienie łonowe ale o inne problemy... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | x9   

|                                              | siema tez mam stulejke i chcialby miec taka jak twoja(według mnie to twoja jest mała a nawet minimalna w porownaniu do mojej)
 te krostki to grudki perliste pracia czytalem o tym wiele postow i to nic powaznego sam to mam i ma to wiele osob
 a co do tego paska to on jak rab troche  wyglada ja mam cos podobnego tylko to jak pasek wyglada u mnie cienki i dlugi pod spodem penisa
 praktycznie mam podobne problemy tylko ze u mnie wszystko gorzej wyglada
 chcialbym miec chociaz tak jak u Ciebie
 jak bys mogl to napisz jak tam po operacji bo ja tez sie wybieram(pewnie po wakacjach)

pozdro
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | maniac   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |   
 |                                              | Rozumiem wlosy na odbycie, no ale takie chaszcze w miejscu gdzie kobitka uzywa ust ? wez bo sie jeszcze udusi, przytnij je troche   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | x9   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |   
 |                                              | jak przyjdzie czas to sobie przytnie:P(napisał że ma 17 lat przecież  ) on ma tu problem a wy tylko o owłosieniu gadacie
 troche powagi
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ShiZ   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 07 Lip, 2008 |   
 |                                              | też mam ten pasek na penisie i nie wiem co to jest...   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ruski   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 |   
 |                                              | Pasek pod spodem Penisa, jest otarciem. Jednym ze sposobów masturbacji oprócz ręcznego walenia konia, jest ocieranie prącia o pościel. Skoro macie takie zmiany koloru skóry (otarcia) to oznacza, że ocieracie swoje penisy o np. pościel. Niekoniecznie świadomie, np. podczas snu, przekręcacie się na brzuch i wygląda to tak jakbyście za przeproszeniem "ruchali łóżko"  Penis wtedy jest twardy i ociera o pościel. Oczywiście ocieranie nago o pościel powoduje większe doznania i większe otarcia niż ocieranie przez Piżamę czy majtki. Duży wpływ na te otarcia ma też faktura pościeli. Zwykłą bawełniana, to lekka wersja, pościel z kory jest genialna ale najlepszy chyba jest szorstki ręcznik.
 Zaznaczam, że "Ocieranie" nie jest żadnym zboczeniem, jest po prostu łatwiejszym sposobem osiągnięcia ejakulacji i erekcji, szybszym niż robótki ręczne.
 |                                              | _________________ Jestem Aktualizatorem.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Alex-sex   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |   
 |                                              | Też mam takie otarcie, ale zauważyłem, że duża ilość mężczyzn to ma. Nawet nie wiedziałem, że to jest od ocierania się o coś. |                                              | _________________ The One That Got Away.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | x9   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 18 Lip, 2008 |   
 |                                              | to nie jest żadne otarcie!!! to większość facetów ma!
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | reserved1   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 19 Lip, 2008 |   
 |                                              | Ja mam problem , jak patrze od góry na mojego penisa to idzie do żołędzia jakaś żyła, 
 A jak obciagnę to mam połączoną trochce skure z zołedziem

[ Dodano: Sob 19 Lip, 2008 ]
 ja jak obciągnę to mam troszeczkę skury połączonej z penisem
     |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | kapcius   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |   
 |                                              | to zostało z życia płodowego tak btw. 	  | x9 napisał/a: |  	  | to większość facetów ma! | 
 |                                              | _________________ szukam sponspora
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ruski   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 20 Lip, 2008 |   
 |                                              | bo najpierw należy odróżnić wędzidełko (pasek pod napletkiem, tak jakby "Wewnątrz penisa") 
 od otarcia czyli zmiany koloru skóry, które znajduje się na zewnątrz, na penisie, najczęściej od dołu... i własnie o otarciu pisałem...jest to odpowiedź na pytanie numer 3 zadane przez anonima1234 , bo się pytał o pasek innego koloru i uploadował nawet zdjęcie...

to jest otarcie, pojawia się w miejscu gdzie penis często o coś ociera, jak nie o majtki, to o nogę, a jak nie o nie to podczas snu przekręca się ktoś na brzuch i ociera penisem o pościel,

czytajcie ze zrozumieniem
 |                                              | _________________ Jestem Aktualizatorem.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |