Wielkosć penisa we wzwodzie i w spoczynku | Autor | Wiadomość | Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 17 Skąd: Małopolska | Wysłany: Czw 27 Mar, 2025 |
|
| dkbb napisał/a: | Kamilox9 napisał/a: | U mnie też jest bardzo duża różnica mędzy stanem spoczynku a wzwodem.
W stanie spoczynku mam jak przedszkolak jakieś 3-4cm, a we wzwodzie rośnie do 21cm. Przez 99% czasu ma się spoczynek więc wolał bym mieć więcej w spoczynku. Bo taki mały, zwłaszcza, że chudy nie wygląda dobrze.
Nie przejmuje się tym, ale wolał bym mieć te kilka cm większy zwis. |
AŻ 21 cm? Rzadko spotyka się taki okaz. Dawałeś zdjęcia gdzieś na forum? |
Nie dawałem bo nie ma się czym chwalić. Długość jest ok, może nie jest wielki, ale napewno długi.
Jednak wielkość to nie tylko długość ale też obwód, może nawet przede wszystkim a u mnie jest bardzo słabo w tym, żałośnie. Jest zbyt chudy aby zadowolić kobietę (tak mi sie wydaje) i co z tego, że głęboko wchodzi jak nie wypełnia na szerokość. Zdecydowanie wolał bym średniaka 16-17cm z solidnym obwodem.
Nie bez powodu jestem na tym forum, kompleksy | | | |  | Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 328 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 28 Mar, 2025 |
|
| Myślę, ze wcale nie jest tak źle tylko może obwód jest duży ale wydaje się niewielki w stosunku do długości. A ta jest potężna. Przy penisie 14-16 cm obwód wydawałby się na o wiele większy.
Tak więc jest to pewnie jedynie złudzenie optyczne. | | | |  | Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 163 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2025 Re: Wielkosć penisa we wzwodzie i w spoczynku |
|
| Dekarion napisał/a: | Witam.
Nie wiem, czy to nie dziwne, ale mam pytanie
Jaka jest ogólnie różnica w długości we wzwodzie, a w spoczynku? Ja mam dziwny przypadek, bo o ile we wzwodzie chyba jestem w średniej (wysokość puszki od piwa, nie wiem ile to cm, bo nie mam miarki, ale mam obok puszkę po piwie ), to w spoczynku mam ze 2 cm. Czasem w chłodnej wodzie jeszcze mniej. Czy to normalne? |
Jest to normalne że różnica między spoczynkiem a wzwodem w rozmiarze jest duża wiem coś o tym dlatego że też tak mam w spoczynku rozmiar mojego penisa to 3 cm długośći i 10, 5 cm obwódu natomiast w pełnej erekcji jest to 18, 5 cm długośći i 13, 5 cm obwódu | | | |  | penis.com.pl | |  | onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2025 |
|
| Kamilox9 napisał/a: | dkbb napisał/a: | Kamilox9 napisał/a: | U mnie też jest bardzo duża różnica mędzy stanem spoczynku a wzwodem.
W stanie spoczynku mam jak przedszkolak jakieś 3-4cm, a we wzwodzie rośnie do 21cm. Przez 99% czasu ma się spoczynek więc wolał bym mieć więcej w spoczynku. Bo taki mały, zwłaszcza, że chudy nie wygląda dobrze.
Nie przejmuje się tym, ale wolał bym mieć te kilka cm większy zwis. |
AŻ 21 cm? Rzadko spotyka się taki okaz. Dawałeś zdjęcia gdzieś na forum? |
Nie dawałem bo nie ma się czym chwalić. Długość jest ok, może nie jest wielki, ale napewno długi.
Jednak wielkość to nie tylko długość ale też obwód, może nawet przede wszystkim a u mnie jest bardzo słabo w tym, żałośnie. Jest zbyt chudy aby zadowolić kobietę (tak mi sie wydaje) i co z tego, że głęboko wchodzi jak nie wypełnia na szerokość. Zdecydowanie wolał bym średniaka 16-17cm z solidnym obwodem.
Nie bez powodu jestem na tym forum, kompleksy |
To jaki jest ten obwód? | | | |  | Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 17 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sob 31 Maj, 2025 |
|
| Onesa - obwód to zaledwie 11,7cm w najgrubszej części.
Z tego co czytam ideał to 15-15,5cm obwodu. Do tego z tego co czytam, to ćwiczeniami łatwiej zwiększyć długość, a z grubością jest bardzo ciężko.
Aktualnie jestem chudy, to jeszcze jakoś ujdzie, ale jakbym przytył to tak mały obwód będzie jeszcze bardziej widoczny. | | | |  | juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Cze, 2025 |
|
| Kamilox9 napisał/a: | Onesa - obwód to zaledwie 11,7cm w najgrubszej części.
Z tego co czytam ideał to 15-15,5cm obwodu. Do tego z tego co czytam, to ćwiczeniami łatwiej zwiększyć długość, a z grubością jest bardzo ciężko.
Aktualnie jestem chudy, to jeszcze jakoś ujdzie, ale jakbym przytył to tak mały obwód będzie jeszcze bardziej widoczny. |
Nie wiem czy próbowałeś tabletek czy pompek ale w pewnym sensie da się powiększyć . Te 2 cm na obwód to na pewno.
Trudniej jest jeśli chodzi o długość. | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 71 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Cze, 2025 |
|
| Zarówno na długość, jak i grubość można za pomocą ćwiczeń zanotować przyrosty.
Na grubość polecałbym ćwiczenia Angion Method (https://www.youtube.com/watch?v=lXF6_icuQcU cały kanał twórcy) + dieta wpływająca na ukrwienie/przepływ krwi. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | | | |  | dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 547 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 03 Cze, 2025 |
|
| Wydaje mi się, ze jednak na grubość łatwiej jest powiększyć i efekty są lepsze w krótszym czasie. Na długość dość trudno to działa... | | | |  | rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 21 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 04 Cze, 2025 |
|
| Ja znowu czytałem, że na długość jest dużo łatwiej (co nie znaczy łatwo) bo rozciąganie tkanek itp, a na grubość jest ciężej. Ale to mowie tylko, że wyczytałem to na zachodnich forach, a to również były opinie.
Ja osobiście ćwiczę od listopada, czyli ponad pół roku, a wykonuje ćwiczenia rozciągające i jelq. I przez ponad pół roku zyskałem trochę długości, jednak jeśli chodzi o obwód, jest to zero zysków, a nawet wydaje mi się, że straciłem minimalnie grubość na rzecz długości. Nie robiłem jeszcze Angion. Ale ogólnie z praktyki, bardzo krótkiej, bo pół roku to nic przy takich ćwiczeniach, wydaje mi się, że o grubość ciężej. Ale każdy może mieć inaczej, czy odwrotnie nawet. | | | |  | toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Cze, 2025 |
|
| rainchart89 napisał/a: | Ja znowu czytałem, że na długość jest dużo łatwiej (co nie znaczy łatwo) bo rozciąganie tkanek itp, a na grubość jest ciężej. Ale to mowie tylko, że wyczytałem to na zachodnich forach, a to również były opinie.
Ja osobiście ćwiczę od listopada, czyli ponad pół roku, a wykonuje ćwiczenia rozciągające i jelq. I przez ponad pół roku zyskałem trochę długości, jednak jeśli chodzi o obwód, jest to zero zysków, a nawet wydaje mi się, że straciłem minimalnie grubość na rzecz długości. Nie robiłem jeszcze Angion. Ale ogólnie z praktyki, bardzo krótkiej, bo pół roku to nic przy takich ćwiczeniach, wydaje mi się, że o grubość ciężej. Ale każdy może mieć inaczej, czy odwrotnie nawet. |
A ćwiczysz według jakiego programu? | | | |  | rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 21 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 05 Cze, 2025 |
|
| toton napisał/a: | A ćwiczysz według jakiego programu? |
Nie mam "sztywnego" programu. Ale staram się zaczynać od Jelq, a potem rozciąganie. Staram się, aby ćwiczenia trwały 15-30 minut zależnie od czasu. Pierwsze 3 miesiące ćwiczyłem codziennie, teraz myślę, że 4 czasem 5 razy w tygodniu. | | | |  | fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 06 Cze, 2025 |
|
| No to ja ćwiczyłem podobnie. Aczkolwiek po 2 tygodniach zaprzestałem bo nie widziałem rezultatów. Teraz sobie myślę, ze jednak może za wcześnie skończyłem. Może było dłużej ćwiczyć | | | |  | rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 21 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 06 Cze, 2025 |
|
| fenis napisał/a: | No to ja ćwiczyłem podobnie. Aczkolwiek po 2 tygodniach zaprzestałem, bo nie widziałem rezultatów. Teraz sobie myślę, ze jednak może za wcześnie skończyłem. Może było dłużej ćwiczyć |
2 tygodnie to bardzo krótko. Wydaje mi się, że efekty w tego typu sprawach to trzeba przeliczać na długie miesiące/lata. Ja pierwszy raz po 3-miesiącach sprawdziłem, czy jest jakikolwiek efekt. | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|