Wielkosć penisa we wzwodzie i w spoczynku |
Autor | Wiadomość |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 Wielkosć penisa we wzwodzie i w spoczynku |
|
| Witam.
Nie wiem, czy to nie dziwne, ale mam pytanie
Jaka jest ogólnie różnica w długości we wzwodzie, a w spoczynku? Ja mam dziwny przypadek, bo o ile we wzwodzie chyba jestem w średniej (wysokość puszki od piwa, nie wiem ile to cm, bo nie mam miarki, ale mam obok puszkę po piwie ), to w spoczynku mam ze 2 cm. Czasem w chłodnej wodzie jeszcze mniej. Czy to normalne? | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 |
|
| Chyba każdy ma inaczej, ale raczej to normalne.
Sam mam sporą różnice między stanem spoczynku i wzwodem.
Istotny jest rozmiar we wzwodzie, w spoczynku raczej nikogo nie obchodzi. | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 11 Gru, 2024 |
|
| Z tego co czytałem, długość w spoczynku potrafi różnić się o nawet 50% w zależności od temperatury, nastroju, a nawet ostatnich posiłków (!) dla każdego faceta.
Jeszcze ciekawiej i mniej schematycznie jeśli chodzi o porównanie wielkości we wzwodzie, a w spoczynku.
Są faceci (tzw. shower), którzy mogą mieć podobną długość penisa w obu stanach, a erekcja powoduje jedynie twardnienie penisa.
Inni (tzw. grower), choć są mniejsi w spoczynku, to potrafią mieć większe niż "showerzy". Wpisz sobie na jakiś tubach "Extreme grower" to zobaczysz przypadki, gdzie facet ma 1-2cm w spoczynku, a kończy z anakondą 20cm+
Także tak- to normalne | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 12 Gru, 2024 |
|
| Biorąc pod uwagę że średnia to W zależności od zrodel 13-14 cm to puszka piwa wykracza poza srednia.
Co prawda publikacje naukowe podają że nie ma związku pomiędzy długością penisa we wzwodzie i w spoczynku to jednak rozpiętość 2 cm do 17 jest dość znaczaca. Ogólnie przyjmuje się że im krótszy penis w spoczynku tym bardziej potrafi się wydluzyc, natomiast te dłuższe zwisajace wydłużają się już mniej w trakcie wzwodu (przyrost procentowy na dlugosc). | |
| |
 |
Marek.Marecki Dołączył: 18 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Gniezno | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 |
|
| U mnie jest tak że w zwisie jak jest ciepło itd. mam ok 10 11 cm a jak stanie 17 18 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 |
|
| Marek.Marecki napisał/a: | U mnie jest tak że w zwisie jak jest ciepło itd. mam ok 10 11 cm a jak stanie 17 18 |
No to powiększenie znaczne | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 21 Sty, 2025 Re: Wielkosć penisa we wzwodzie i w spoczynku |
|
| Dekarion napisał/a: | Witam.
Nie wiem, czy to nie dziwne, ale mam pytanie
Jaka jest ogólnie różnica w długości we wzwodzie, a w spoczynku? Ja mam dziwny przypadek, bo o ile we wzwodzie chyba jestem w średniej (wysokość puszki od piwa, nie wiem ile to cm, bo nie mam miarki, ale mam obok puszkę po piwie ), to w spoczynku mam ze 2 cm. Czasem w chłodnej wodzie jeszcze mniej. Czy to normalne? |
Na pewno nie jest to czymś normalnym i dziennym wszystko jest z tobą dobrze a to że w spoczynku twój penis ma 2 cm a w momencie erekcji jest kilkanaście razy większy to naprawdę nie jest czymś dziwnym wiem to z własnego doświadczenia u mnie jest podobnie mam małego penisa w spoczynku a w momencie pełnej erekcji jest kilkanaście razy większy | |
| |
 |
Fogel30 Dołączył: 11 Lut 2024 Posty: 31 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 22 Sty, 2025 |
|
| U mnie też ma około 10-11 a podczas erekcji 18 | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 24 Sty, 2025 |
|
| Ze 4 cm jest jak wisi , jak stoi 17
Kto mnie przebije hehe ? | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 15 Lut, 2025 |
|
| Chomiczy napisał/a: | Z tego co czytałem, długość w spoczynku potrafi różnić się o nawet 50% w zależności od temperatury, nastroju, a nawet ostatnich posiłków (!) dla każdego faceta.
Jeszcze ciekawiej i mniej schematycznie jeśli chodzi o porównanie wielkości we wzwodzie, a w spoczynku.
Są faceci (tzw. shower), którzy mogą mieć podobną długość penisa w obu stanach, a erekcja powoduje jedynie twardnienie penisa.
Inni (tzw. grower), choć są mniejsi w spoczynku, to potrafią mieć większe niż "showerzy". Wpisz sobie na jakiś tubach "Extreme grower" to zobaczysz przypadki, gdzie facet ma 1-2cm w spoczynku, a kończy z anakondą 20cm+
Także tak- to normalne |
Dokładnie zgadzam się z tobą co do tego że rozmiar penisa może bardzo dużo się różnić między spoczyniekim a wzwodem że może być to 50% a w niektórych przypadkach nawet więcej i w pełnym spoczynku penis jest bardzo mały natomiast w pełnej erekcji jest kilka razy większy do tego stopnia że jest ciężko w to uwierzyć że z tak małego rozmiaru robi się tak duży że tak bardzo się powiększa | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 22 Lut, 2025 |
|
|
Absolutnie normalne.
Na szczęście jestem z tego pokolenia, które uczyło się o tym w szkole | |
| |
 |
Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 13 Skąd: Małopolska | Wysłany: Wto 25 Mar, 2025 |
|
| U mnie też jest bardzo duża różnica mędzy stanem spoczynku a wzwodem.
W stanie spoczynku mam jak przedszkolak jakieś 3-4cm, a we wzwodzie rośnie do 21cm. Przez 99% czasu ma się spoczynek więc wolał bym mieć więcej w spoczynku. Bo taki mały, zwłaszcza, że chudy nie wygląda dobrze.
Nie przejmuje się tym, ale wolał bym mieć te kilka cm większy zwis. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Sro 26 Mar, 2025 |
|
| Kamilox9 napisał/a: | U mnie też jest bardzo duża różnica mędzy stanem spoczynku a wzwodem.
W stanie spoczynku mam jak przedszkolak jakieś 3-4cm, a we wzwodzie rośnie do 21cm. Przez 99% czasu ma się spoczynek więc wolał bym mieć więcej w spoczynku. Bo taki mały, zwłaszcza, że chudy nie wygląda dobrze.
Nie przejmuje się tym, ale wolał bym mieć te kilka cm większy zwis. |
AŻ 21 cm? Rzadko spotyka się taki okaz. Dawałeś zdjęcia gdzieś na forum? | |
| |
 |
Devasta Wiek: 35 Dołączył: 03 Maj 2018 Posty: 119 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 26 Mar, 2025 |
|
| dkbb napisał/a: | Kamilox9 napisał/a: | U mnie też jest bardzo duża różnica mędzy stanem spoczynku a wzwodem.
Nie przejmuje się tym, ale wolał bym mieć te kilka cm większy zwis. |
AŻ 21 cm? Rzadko spotyka się taki okaz. Dawałeś zdjęcia gdzieś na forum? |
Sprawdziłem i nigdzie nie dodał zdjęć, natomiast wiele razy w wielu postach mówił że ma 21 cm. Trochę to dziwne.
Bardzo bardzo rzadkim zjawiskiem by było żeby z 4 cm do 21 urosnąć. To jest ponad 500 procent. | |
| |
 |
|