Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Co to jest ?
Autor Wiadomość
Redman88 

Wysłany: Pon 11 Paź, 2010   Co to jest ?

Witam, mam dziwny problem juz od paru lat, lecz wczesniej to nie bylo tak widoczne. Od okolo roku nie zmienia sie to, wyglada w miare tak samo. Mialem isc do lekasza (dermatologa) tylko ze jakos zapomnialem i nie zwracalem na to uwagi, lecz ostatnio troche sie niepokoje i chcialbym sie mniej wiecej dowiedziec co to jest. Czy to grzybica, a moze brodawki wirusowe ?
Zdjecie
http://yfrog.com/5lpeniskj
Dodam, ze czytalem o tych calych brodawkach i ogladalem zdjecia na googlach i wyglada to troche inaczej. U mnie jest to pomarszczona skora, miejscami wypukla oraz tak jakby zwisajaca. Prosze powiedziec co to moze byc, z gory dzieki :)

alan 

Wysłany: Wto 12 Paź, 2010   

Faktycznie ciekawie wygląda :roll:

Redman88 

Wysłany: Wto 12 Paź, 2010   

Powiedzcie co to moze byc, bo szukalem wszedzie informacji i dalej nie wiem.

[ Dodano: Wto 12 Paź, 2010 ]
Jednak wybiore sie do prywatnego dermatologa. Tylko co powiem jak wejde :?: "mam cos na siusiaku" :?: Ogolnie jestem dosyc wstydliwy i dla mnei to wielkie przelamanie :P Wiec prosze pomozcie. Mam nr od Dermatologa z mojej okolicy (znalazlem na googlach) tylko jesli zadzwone (prywatnie) to co mam powiedziec, czy bedem rozmawial z dermatologiem czy sekratarka ? Powiedzcie jak wyglada taka wizyta i czego sie spodziewac. :)

penis.com.pl
penilarge krem
alan 

Wysłany: Czw 14 Paź, 2010   

Spokojnie.
Pomyśl, że ja zarejestrowałem się kiedyś do dermatologa a okazało się że przyjmie mnie pani dermatolog. Jak wszedłem do gabinetu to myślałem, że padnę. Ok. 35 letnia bardzo ładna brunetka. Chciałem uciekać ale nie było jak :oops: Zacząłem więc tak: "Dzień dobry Pani" "Słucham Pana?" "Hmmm... szczerze mówiąc mam problem ze swoim penisem" "proszę podejść i pokazać co to za problem". Wyciągnąłem interes a ona wzięła go delikatnie w palce. Miała bardzo ładne dłonie i pomalowane na bordowo paznokcie. Poczułem jak mi zaczyna mimo choroby twardnieć :oops: Pani doktor uważnie się przyjrzała i stwierdziła, że mimo że wygląda to fatalnie to nie ma się czym przejmować bo to nie choroba weneryczna czy rak. Troszkę się jeszcze speszyłem, gdy spytała mnie czy mam dziewczynę. Powiedziałem że tak. "Musi być teraz zawiedziona" odpowiedziała z uśmiechem. Przepisała mi receptę i życzyła zdrowia. Gdy wyszedłem było mi głupio i nie mogłem ochłonąć ale było po wszystkim. Minęło 10 lat i całkiem miło to teraz wspominam :D Powodzenia i nie pękaj, jeśli jesteś hetero z facetem będzie ci łatwiej.

Redman88 

Wysłany: Czw 14 Paź, 2010   

Dzieki :D Podtrzymales mnie na duchu, z tego co wiem to w mojej okolicy jest 2 dermatologow, ale niestety sa to dwie kobiety xD Wiec tez bedzie przechlapane. A co Tobie wtedy dolegalo ? Bo u mnie to wyglada dosc nie estetycznie, ale gdy penis jest w stanie wzwodu praktycznie tego nie widac. Nie wiem czy to grzybica, czy jakis tluszczak, nie wiem. Wiec musze pojsc. Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy kazdy dermatolog moze zbadac penisa ? :P (zawsze dermatolog kojazyl mi sie od pryszczy, tradziuku itd)

alan 

Wysłany: Sob 16 Paź, 2010   

Miałem coś takiego jak Sztywny:
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6381
Próbowałem sam leczyć ale za bardzo widok mnie przerażał więc musiałem iść do lekarza.
Nie koniecznie trzeba iść do dermatologa, można też do urologa. Ale dermatolog jest lekarzem od zmian skórnych a zatem jak zmiany skórne to warto iść.
Powodzenia. napisz jak było :)

Redman88 

Przekonales mnie :D Wybiore sie moze w tym tygodniu, tylko nie wiem czy wydusze z siebie jakies slowo jesli Pani dermatolog okaze sie mlada, atrakcyjna laska :P

Fanfan 

Opowiedz co się dowiedziałeś ja mam taki sam problem i mam problem jak to powiedzieć rodzicom bo nie jestem pełnoletni. Dzięki z góry.

aaa68 

a co ma z tym wspołnego pełnoletność, powiedz o tym rodzicom, pomoga Ci

Fanfan 

No między innymi trochę wstydliwość.

aaa68 

ale przeciez to twoi rodzice

Fanfan 

Tak lecz sam się boję i jakoś nie potrafię o tym porozmawiać. @Redman88 opowiedz jak było i co to jest. Jeszcze raz Cię proszę. Dzięki z góry!:-)

alan 

Wysłany: Nie 17 Paź, 2010   

No to powodzenia! Nieważne jaka Pani dermatolog Cię przyjmie ważne aby była kompetentna :) :wink:

penis.com.pl
orgasm contol
Redman88 

Fanfan wybiore sie okolo srody, bo jeszcze musze sie zarejestrowac jako bezrobotny zebym byl ubezpieczony. Chcialem isc do prywatnego, ale troche krucho z kasa i nie wiem czy bym mial potem na leki :P Jeszcze cos, czy moge podczas wizyty u dermatologa zapytac o 2 rzeczy ? Bo na policzku mi jakis liszajec wyskoczyl, z gory dzieki :)

andrzejgadarr 

No wiesz co, z tym bezrobotnym to nie jest do końca tak jak chyba myślisz. Jak skończyłeś w zeszłym roku szkolnym, w maju lub czerwcu 2010r. szkołę, byłeś ubezpieczony do 31 września. Jeśli nie rozpocząłeś studiów, dn. 1 października zostałeś wykreślony z listy NFZ więc teraz już to nie jets tak, że pójdziesz do UP i od razu znowu masz ubezpieczenie tylko musisz to załatwiać przez lokalny NFZ.

Odpowiedz do tematu