Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     A jednak chyba działa...
Autor Wiadomość
BaJm 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009   A jednak chyba działa...

Tak wszyscy płaczą, że ćwiczenia to kłamstwa a znowu inni mówią że działają. Ja wcześniej należałem do tej pierwszej grupy ale jak sam tego spróbowałem to mówię, że to działa. Przez miesiąc robiłem tylko long shlong, ćwiczenie na obwód i na mięśnie PC. Uzyskałem 0,5 cm a obwodu nie mierzę na razie. Wcześniej mogłem uzyskać jedynie max 13cm przy pełnej i mocnej erekcji.

Czytając stronę pegym widać, że tam osoby naprawdę zyskują na długości i obwodzie bo często ludzie mają w podpisach ile mieli cm i obw w różnych odstępach czasu.
Pewnie powiecie że oni kłamią ale na co im kłamać? strona jest całkowicie darmowa więc nie mają żadnego interesu z tego.

rotciv 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009   

Hej,
mam prośbe, obejrzalem stronke jak i forum ktora podales. Faktycznie sprawia wrazenie rzetelnej ponad to jest bardzo obszernie poruszona tematyka ktora wiadomo interesuje nas wszystkich korzystajacych z tego forum. Do rzeczy... Niestety moj english nie jest na tyle fluent zeby bardzo dobrze przetlumaczyc teksty.- Jakbys mogl,mial chwile zeby dokladnie opisać metody i wskazówki ktore zaczerpnales z owej strony bylbym serdecznie wdzieczny.
pzdr

BaJm 

Wysłany: Nie 04 Paź, 2009   

Ja idę tym "programem" dla początkującyc co w tabelce.
http://www.pegym.com/free...xercise-routine

10min rozgrzewka
6min basic stretching
10min jelq (Remember to jelq in three second strokes.)
i kegli

Tylko pamiętajcie że nie wolno za mocno sciskać i szarpać oraz nie wolno od razu brać się za ćwiczenia advanced bo będą się działy sensacje... dysfunkcje itd..

penis.com.pl
bathmate
kenshirou 

Wysłany: Sro 17 Lut, 2010   

PORADNIK

Odpowiedz do tematu