A jednak chyba działa... |
Autor | Wiadomość |
BaJm Wiek: 34 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 7 Skąd: LLL | Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 A jednak chyba działa... |
|
| Tak wszyscy płaczą, że ćwiczenia to kłamstwa a znowu inni mówią że działają. Ja wcześniej należałem do tej pierwszej grupy ale jak sam tego spróbowałem to mówię, że to działa. Przez miesiąc robiłem tylko long shlong, ćwiczenie na obwód i na mięśnie PC. Uzyskałem 0,5 cm a obwodu nie mierzę na razie. Wcześniej mogłem uzyskać jedynie max 13cm przy pełnej i mocnej erekcji.
Czytając stronę pegym widać, że tam osoby naprawdę zyskują na długości i obwodzie bo często ludzie mają w podpisach ile mieli cm i obw w różnych odstępach czasu.
Pewnie powiecie że oni kłamią ale na co im kłamać? strona jest całkowicie darmowa więc nie mają żadnego interesu z tego. | |
| |
 |
rotciv Wiek: 38 Dołączył: 20 Wrz 2009 Posty: 11 Skąd: katowice | Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 |
|
| Hej,
mam prośbe, obejrzalem stronke jak i forum ktora podales. Faktycznie sprawia wrazenie rzetelnej ponad to jest bardzo obszernie poruszona tematyka ktora wiadomo interesuje nas wszystkich korzystajacych z tego forum. Do rzeczy... Niestety moj english nie jest na tyle fluent zeby bardzo dobrze przetlumaczyc teksty.- Jakbys mogl,mial chwile zeby dokladnie opisać metody i wskazówki ktore zaczerpnales z owej strony bylbym serdecznie wdzieczny.
pzdr | |
| |
 |
BaJm Wiek: 34 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 7 Skąd: LLL | Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 |
|
| Ja idę tym "programem" dla początkującyc co w tabelce.
http://www.pegym.com/free...xercise-routine
10min rozgrzewka
6min basic stretching
10min jelq (Remember to jelq in three second strokes.)
i kegli
Tylko pamiętajcie że nie wolno za mocno sciskać i szarpać oraz nie wolno od razu brać się za ćwiczenia advanced bo będą się działy sensacje... dysfunkcje itd.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kenshirou Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 4 Skąd: Z Dupy | |
| |
 |
|