Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     rożstępy
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009   rożstępy

Witam. Mam taki problem że zrobiły mi się rozstępy na plechach nad tyłkiem i nie mam pojęcia od czego. Jest jakaś szansa pozbyć się tego? Nie mam naprawde pojęcia skąd sie wzięło nie przytyłem ani nei schudłem drastycznie, ćwicze na siłowni i codziennie robie po 300 brzuszków ale bez żadnych sterydów i żadnych odżywek. prosze o jakąś info :(

I pytanie poza konkursem :
jak kupujecie nowe auto to ile macie czasu na przerejestrowanie go zapłacenie podatku i ubezpieczenie? kiedyś było 30 dni a teraz?

noemalny09 

Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009   

co do rozstępów t jest to normalne. jeśli ćwiczysz na siłowni i robisz tyle brzuszków to napewno bedą. co do ich znikniecia to powinny zniknąć ale nie weim czy w zupełności zejda. ale polecam brać jakieś witaminy w tym okresie i jeść dużo nabiału np. serków, mleko itp. ryż również powinien pojawić sie w codziennym jadłospisie.

kocurek 

Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009   

takie rozstępy często robią się gdy szybko w krótkim okresie urośniesz [ja tak mam] niestety nie znikają całkowicie ale też nie są strasznie rzucające się w oczy

penis.com.pl
masturbator
bigfruit 

Wysłany: Nie 24 Maj, 2009   

Rozstępy nigdy nie znikną jedynie mogą zmienić kolor z czerwonych na taki cielisty. Smaruj oliwką a potem dużym strumieniem zimnej wody spod prysznica. Kremy na rozstępy to bujda!:P

Odpowiedz do tematu