| rożstępy |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009 rożstępy |
|
| Witam. Mam taki problem że zrobiły mi się rozstępy na plechach nad tyłkiem i nie mam pojęcia od czego. Jest jakaś szansa pozbyć się tego? Nie mam naprawde pojęcia skąd sie wzięło nie przytyłem ani nei schudłem drastycznie, ćwicze na siłowni i codziennie robie po 300 brzuszków ale bez żadnych sterydów i żadnych odżywek. prosze o jakąś info
I pytanie poza konkursem :
jak kupujecie nowe auto to ile macie czasu na przerejestrowanie go zapłacenie podatku i ubezpieczenie? kiedyś było 30 dni a teraz? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009 |
|
| | co do rozstępów t jest to normalne. jeśli ćwiczysz na siłowni i robisz tyle brzuszków to napewno bedą. co do ich znikniecia to powinny zniknąć ale nie weim czy w zupełności zejda. ale polecam brać jakieś witaminy w tym okresie i jeść dużo nabiału np. serków, mleko itp. ryż również powinien pojawić sie w codziennym jadłospisie. | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009 |
|
| | takie rozstępy często robią się gdy szybko w krótkim okresie urośniesz [ja tak mam] niestety nie znikają całkowicie ale też nie są strasznie rzucające się w oczy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 24 Maj, 2009 |
|
| | Rozstępy nigdy nie znikną jedynie mogą zmienić kolor z czerwonych na taki cielisty. Smaruj oliwką a potem dużym strumieniem zimnej wody spod prysznica. Kremy na rozstępy to bujda!:P | |
| |
 |
| |