Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Dochodzenie
Autor Wiadomość
zamaskowany 

Wysłany: Pon 16 Lut, 2009   Dochodzenie

Siema. Otóż dzisiaj uprawiałem petting i takie zabawy z moją dziewczyną. Wcześniej uprawialiśmy seks oralny itp, więc nie obawiam się, że powie, że mały penis itp.
Ale dziś mieliśmy zabawę na dłużej. Ona masowała mi penisa (przez około 10-20minut), ja jej cipkę, robiła mi loda, ja jej minetkę, lizałem biust itp. i przez cały ten czas nie doszedłem.

Ona masowała mi (waliła) bez przerwy potem przez 15minut i nic. Nie doszedłem, a gdy na chwilkę przestała się mną zajmować to podniecenie chcąc nie chcąc opadało.

Mam 15 lat. Co robić? Jak temu zaradzić?

andrzejgadar 

Wysłany: Pon 16 Lut, 2009   

Poczekaj jeszcze z 3 lata...

zamaskowany 

Kurde, ja szukałem jakiejś sensownej odpowiedzi ,a ty mi puszczasz taką pierdołę :P

Pomóżcie forumowicze ;]

Wspomnę też, że dzień przed zabawami tj. wczoraj się zmasturbowałem około godziny 17. Czy to mogło mieć wpływ na mój brak podniecenia?

penis.com.pl
viamax
3tom 

Jesteś przyzwyczajony do własnej ręki.

zamaskowany 

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009   

a da się to jakoś nareperować?

3tom 

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009   

Jak będziesz się częściej zabawiał z dziewczynami, a mniej masturbował to dojdziesz z dziewczyną. A tak w ogóle to Ty dopiero zaczynasz, nie musisz być od razu super kochankiem.
Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. :D

zamaskowany 

Wysłany: Sro 18 Lut, 2009   

Wczoraj też zabawiałem się z tą dziewczyną i było lepiej. Szybko miałem wzwód i było ogólnie o wiele lepiej. może wcześnie jnei doszedłem przez to, że dzień wcześniej zmarszczyłem pingwina.

"Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. :D "

Tego wolę nie próbować :D :P

Odpowiedz do tematu