Dochodzenie |
Autor | Wiadomość |
zamaskowany Wiek: 30 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 Dochodzenie |
|
| Siema. Otóż dzisiaj uprawiałem petting i takie zabawy z moją dziewczyną. Wcześniej uprawialiśmy seks oralny itp, więc nie obawiam się, że powie, że mały penis itp.
Ale dziś mieliśmy zabawę na dłużej. Ona masowała mi penisa (przez około 10-20minut), ja jej cipkę, robiła mi loda, ja jej minetkę, lizałem biust itp. i przez cały ten czas nie doszedłem.
Ona masowała mi (waliła) bez przerwy potem przez 15minut i nic. Nie doszedłem, a gdy na chwilkę przestała się mną zajmować to podniecenie chcąc nie chcąc opadało.
Mam 15 lat. Co robić? Jak temu zaradzić? | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 |
|
| Poczekaj jeszcze z 3 lata... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 30 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 |
|
| Kurde, ja szukałem jakiejś sensownej odpowiedzi ,a ty mi puszczasz taką pierdołę
Pomóżcie forumowicze ;]
Wspomnę też, że dzień przed zabawami tj. wczoraj się zmasturbowałem około godziny 17. Czy to mogło mieć wpływ na mój brak podniecenia? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 |
|
| Jesteś przyzwyczajony do własnej ręki. | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 30 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| a da się to jakoś nareperować? | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 |
|
| Jak będziesz się częściej zabawiał z dziewczynami, a mniej masturbował to dojdziesz z dziewczyną. A tak w ogóle to Ty dopiero zaczynasz, nie musisz być od razu super kochankiem.
Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. | |
| |
 |
zamaskowany Wiek: 30 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 119 Skąd: Małopolska | Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 |
|
| Wczoraj też zabawiałem się z tą dziewczyną i było lepiej. Szybko miałem wzwód i było ogólnie o wiele lepiej. może wcześnie jnei doszedłem przez to, że dzień wcześniej zmarszczyłem pingwina.
"Jak chcesz dojść, to sobie pod koniec zwal sam. Powiedz coś takiego: ''teraz Ja Tobie pokażę jak to się robi" i zacznij sobie walić. "
Tego wolę nie próbować | |
| |
 |
|