Moj pierwszy raz - kompletna klapa:( Pomożcie |
Autor | Wiadomość |
igor_e Dołączył: 10 Lip 2005 Posty: 3 | Wysłany: Sob 17 Sty, 2009 Moj pierwszy raz - kompletna klapa:( Pomożcie |
|
| Witam
Zdecydowalismy z dziewczyną że zaczniemy wspołzycie. Pewnego wieczoru przyszła do mnie rozebralismy się i zaczelismy się pieścic. Kiedy w pełni mi stanął założyłem gumkę i połozyłem sie na partnerce. Problem pojawił się kiedy w nią chciałem wejść. Nie umiałem go tam wcisnąć:( Moj penis nie grzeszy wielkością - 14 cm. Męczyłem się chyba kilka minut, ale sie nie udało - nie wiem czy ona ma za ciasną czy co? Na samą myśl iż moj penis dotyka jej dziurki po chwili miałem wytrysk i to był niestety koniec:( ona powiedziała że na razie nie chce tego robić i że mam sie nie przejmować. A ja mam teraz myśli w głowie że zawiodłem jako facet - brak doświadczenia ( to miał być moj pierwszy raz, jej zresztą też)
Pomożcie - co zrobiłem nie tak? Dlaczego tak się stało? | |
| |
 |
napalony93 Wiek: 35 Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 36 Skąd: z daleka | Wysłany: Sob 17 Sty, 2009 |
|
| chmm.. Mi się wydaje że to nie twoja wina. A czy twoja dziewczyna jest dziewicą?? bo jak tak to mogła ci przeszkadać taka błona (nie wiem czy jakoś sie nazywa). | |
| |
 |
igor_e Dołączył: 10 Lip 2005 Posty: 3 | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| tak moja dziewczyna jest dziewicą. z tego co wiem to błona dziewicza jest głebiej w pochwie a nie na samym poczatku? ja nawet 1cm w nią nie wszedłem:( | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 |
|
| Oczywiście a po za tym błona nie jest zrobiana z bawolej skóry aby nie dało się jej przebić.
Twoja dziewczyna mogła być na tyle poddenerwowana, że dostała mimowolnego skurczu pochwy (pochwica), dlatego nie mogłes się dostać. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
igor_e Dołączył: 10 Lip 2005 Posty: 3 | Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 |
|
| no tak była dosyć zdenerwowana i skrempowana. Dzieki za odpowiedzi - bede musiał z nią o tym, porozmawiać
POzdrawiam serdecznie! | |
| |
 |
|