Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Moj pierwszy raz - kompletna klapa:( Pomożcie
Autor Wiadomość
igor_e

Wysłany: Sob 17 Sty, 2009   Moj pierwszy raz - kompletna klapa:( Pomożcie

Witam

Zdecydowalismy z dziewczyną że zaczniemy wspołzycie. Pewnego wieczoru przyszła do mnie rozebralismy się i zaczelismy się pieścic. Kiedy w pełni mi stanął założyłem gumkę i połozyłem sie na partnerce. Problem pojawił się kiedy w nią chciałem wejść. Nie umiałem go tam wcisnąć:( Moj penis nie grzeszy wielkością - 14 cm. Męczyłem się chyba kilka minut, ale sie nie udało - nie wiem czy ona ma za ciasną czy co? Na samą myśl iż moj penis dotyka jej dziurki po chwili miałem wytrysk i to był niestety koniec:( ona powiedziała że na razie nie chce tego robić i że mam sie nie przejmować. A ja mam teraz myśli w głowie że zawiodłem jako facet - brak doświadczenia ( to miał być moj pierwszy raz, jej zresztą też)

Pomożcie - co zrobiłem nie tak? Dlaczego tak się stało?

napalony93 

Wysłany: Sob 17 Sty, 2009   

chmm.. Mi się wydaje że to nie twoja wina. A czy twoja dziewczyna jest dziewicą?? bo jak tak to mogła ci przeszkadać taka błona (nie wiem czy jakoś sie nazywa).

igor_e

Wysłany: Nie 18 Sty, 2009   

tak moja dziewczyna jest dziewicą. z tego co wiem to błona dziewicza jest głebiej w pochwie a nie na samym poczatku? ja nawet 1cm w nią nie wszedłem:(

penis.com.pl
andropenis
BASF 

Wysłany: Nie 18 Sty, 2009   

Oczywiście a po za tym błona nie jest zrobiana z bawolej skóry aby nie dało się jej przebić.
Twoja dziewczyna mogła być na tyle poddenerwowana, że dostała mimowolnego skurczu pochwy (pochwica), dlatego nie mogłes się dostać.

igor_e

Wysłany: Pon 19 Sty, 2009   

no tak była dosyć zdenerwowana i skrempowana. Dzieki za odpowiedzi - bede musiał z nią o tym, porozmawiać

POzdrawiam serdecznie!

Odpowiedz do tematu