Mój problem powstał przez kobietę. |
Autor | Wiadomość |
annus Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: kraków | Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 Mój problem powstał przez kobietę. |
|
| Do wieku 22 lat nigdy nie miałem problemów z erekcją. Stał długo i dobrze.
Poznałem wtedy dziewczynę, która chwaliła się liczbą partnerów. Gdy zdjąłem spodnie powiedziała "z czymś takim to na ryby" ....
Od tamtego czasu miewam problemy z erekcją. Problem tkwi w mojej głowie.
Wszystko byłoby do zniesienia, gdyby nie fakt ze było to 10 lat temu. Najlepiej kocha mi się rano bo sprzęt działa z automatu. Zdarza mi się równeiż utrata erekcji w czasie stosunku.
Powoduje to że sam stosunek nie sprawia mi przyjemnosci.
Jest coraz gorzej. Teraz nawet sam nie mogę doprowadzić się do erekcji. Masturbacja odbywa się na miekko. Seks moge uprawiać jedynie rano lub w nocy przy samoczynnych erekcjach.
Biorę rozwód. nawineła się tez nowa partnerka. Nie kochalismy się bo odczuwam lek przed kompromitacją.
Macie Panowie ajkeiś rady, jak pozbyć sie problemu. Moze jakiś skuteczny dopalacz na takie dolegliwosci? | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 |
|
| Tutaj to chyba raczej dobry psycholog by się przydał a nie żadne dopalacze | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 29 Lis, 2008 |
|
| annus, szkoda mi że jakaś panna- k... zryła Ci psyche olej to widać ze ona była pustą panna, ale jak jesteś słaby psychicznie i tak Cię to podłamało, to chyba psycholog to dobre wyjście | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
doswiadczony_kr 
Dołączył: 27 Sty 2009 Posty: 43 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 31 Sty, 2009 |
|
| Takie problemy bardzo ładnie leczę hipnozą.
Jeśli jesteś zainteresowany mogę Ci pomóc, zapraszam do kontaktu przez GG albo PW. | _________________ doswiadczony_kraków (30l)
energoterapeuta, hipnoterapeuta
http://pierwszy.net/hipnoterapiaireiki
GG 10270843 | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Sro 04 Lut, 2009 |
|
| wez viagrusa i jazda
dobre z takim sprzetem to na ryby hehehe a najprawdopodobnie miales jakas zeby nie powiedziec dziwke rozepchana panne co pewnie miala samych jebakow z palami wiekszymi od reki
Cytat: | chwaliła się liczbą partnerów |
to mowi samo za siebie | |
| |
 |
|