Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Strasznie twardy penis
Autor Wiadomość
MarcVanDamme 

Wysłany: Czw 20 Lis, 2008   Strasznie twardy penis

Witam, otóż nie wiem, czy jest to problem, czy dar z niebios, ale mój penis we wzwodzie jest tak twardy, że nie ma opcji, żeby go zgiąć w jakąś stronę! I nie chodzi mi o to, ze nie mogę go skierować na różne strony świata, ale o to, że mój penis jest jak rurka - nie można go zgiąć nigdzie w środku, bo jest tak twardy i nabrzmiały, że nic tylko sztangi na nim dźwigać ! =P i chciałem się zapytać, czy będzie to przeszkadzało w życiu seksualnym, czy też jest to doskonałą przeciwnością 'flaka' i dziewczyna na pewno będzie zadowolona? Nie chciałbym bowiem sprawiać jej bólu =/ Dodam, że mam 19 lat, jestem prawiczkiem, a mój penis ma 15cm długości i ok 12,5 w obwodzie. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam ;)

Bobser 

Wysłany: Czw 20 Lis, 2008   

Generalnie miałbyś problem gdyby się zginał w połowie : )) na tym polega potęga Penisa, że jest nieugięty. No chyba, że rzeczywiście nie możesz go wygiąć u podstawy, to fakt, może przeszkadzać. Ale jeżeli chodzi o środek czy główkę...to wiesz. Generalnie nie służy on jako rurka do gastroskopii : )

Odpowiedz do tematu