Strasznie twardy penis | Autor | Wiadomość | MarcVanDamme Wiek: 36 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 13 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 Strasznie twardy penis |
|
| Witam, otóż nie wiem, czy jest to problem, czy dar z niebios, ale mój penis we wzwodzie jest tak twardy, że nie ma opcji, żeby go zgiąć w jakąś stronę! I nie chodzi mi o to, ze nie mogę go skierować na różne strony świata, ale o to, że mój penis jest jak rurka - nie można go zgiąć nigdzie w środku, bo jest tak twardy i nabrzmiały, że nic tylko sztangi na nim dźwigać ! =P i chciałem się zapytać, czy będzie to przeszkadzało w życiu seksualnym, czy też jest to doskonałą przeciwnością 'flaka' i dziewczyna na pewno będzie zadowolona? Nie chciałbym bowiem sprawiać jej bólu =/ Dodam, że mam 19 lat, jestem prawiczkiem, a mój penis ma 15cm długości i ok 12,5 w obwodzie. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam | | | |  | Bobser 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 25 Skąd: Wawa | Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 |
|
| Generalnie miałbyś problem gdyby się zginał w połowie : )) na tym polega potęga Penisa, że jest nieugięty. No chyba, że rzeczywiście nie możesz go wygiąć u podstawy, to fakt, może przeszkadzać. Ale jeżeli chodzi o środek czy główkę...to wiesz. Generalnie nie służy on jako rurka do gastroskopii : ) | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|