Kilka pytan dotyczacych mojego penisa (zdjecia) pomocy!!!!!! |
Autor | Wiadomość |
spyra Wiek: 35 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 9 Skąd: google | Wysłany: Sro 01 Paź, 2008 Kilka pytan dotyczacych mojego penisa (zdjecia) pomocy!!!!!! |
|
| Witam wszystkich chciałem sie dowiedzieć od profesjonalistów co jest z moim penisem jest on bardzo żylasty a skora nie może zejść całkowicie do odsłonienia żołędzia .
Moj penis w stanie spoczynku ma rozmiary 9,5 długości i 9,5 grubości a w stanie erekcji 16,0dłogosci i 11,0 grubości jak zrobić by był grubszy??????????????????????????
Proszę o pienie co myślicie o moim penisie i jak mogę go pogrubić i czy jest taka masc?. Czy udać sie na jakiś zabieg by uzyskać efekt całkowitego schodzenia skóry żołędzia
 | |
| |
 |
matteusz Wiek: 34 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 134 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |
|
| Masz racje nie jest zaduży, ale to taki typ siurdaka. Nie przejmuj sie tym tylko go uzywaj | |
| |
 |
spyra Wiek: 35 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 9 Skąd: google | Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 |
|
| Mój penis w stanie erekcji wygląda tak
mam jeszcze pytanko do ciebie jak mogę go pogrubić chociaż o 2 centy co bardzo cie proszę o pomoc | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|