| Kilka pytan dotyczacych mojego penisa (zdjecia) pomocy!!!!!! | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | spyra   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 01 Paź, 2008   Kilka pytan dotyczacych mojego penisa (zdjecia) pomocy!!!!!! |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam wszystkich chciałem sie dowiedzieć od profesjonalistów co jest z moim penisem jest on bardzo żylasty a skora nie może zejść całkowicie do odsłonienia żołędzia . Moj penis w stanie spoczynku ma rozmiary 9,5 długości i 9,5 grubości a w stanie erekcji 16,0dłogosci i 11,0 grubości
  jak zrobić by był grubszy?????????????????????????? Proszę o pienie co myślicie o moim penisie i jak mogę go pogrubić i czy jest taka masc?. Czy udać sie na jakiś zabieg by uzyskać efekt całkowitego schodzenia skóry  żołędzia

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | matteusz   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 08 Paź, 2008 |   
 |                                              | Masz racje nie jest zaduży, ale to taki typ siurdaka. Nie przejmuj sie tym tylko go uzywaj   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | spyra   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 |   
 |                                              | Mój penis w stanie erekcji wygląda tak 

mam jeszcze pytanko do ciebie jak mogę go pogrubić chociaż o 2 centy co bardzo cie proszę o pomoc
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |