zbyt częste erekcje... |
Autor | Wiadomość |
Endrjen87 Wiek: 37 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 11 Skąd: xxx... | Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 zbyt częste erekcje... |
|
| Wiem... niektórzy mają problemy z osiąganiem erekcji... ale u mnie to już przesada... ćwiczę na powiększenie peniesa bo jakimś gigantem to on nie jest... ale zrobię kilka seri i już mi sterczy... poza tym... w szkole, u znajomych, na imprezie... gdziekolwiek bym nie był to mój penis potrafi mi stanąć i stać tak nawet ok 30 min... może to i fajne na krótszą metę... pamiętam jak z moją partnerką uprawiałem sex 7-8 razy w ciągu dnia... dosłownie kilkanaście minut przerwy... super było...i w takich przypadkach bardzo mi to pasuje... ale nie w szkole!!! da się coś z tym zrobić??? proszę o odp... | |
| |
 |
pumba-14 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 8 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 |
|
| Ja tez tak mam i to jest bardzo denerwujace gdy siedze w szkole i mi nagle staje!!!!! Da sie coś z tym zrobic???? | _________________ http://pumba-14.posadzdrzewo.pl/ | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 29 Mar, 2008 |
|
| Probowaliscie wysilku fizycznego? Silowania, basen itp? Niektorzy mlodzi ludzie tak maja. Penwie to hormony... Z wiekeim to minie. Jeszcze zatesknicie za czesto stojaca pałką . | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Endrjen87 Wiek: 37 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 11 Skąd: xxx... | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| M-H napisał/a: | Jeszcze zatesknicie za czesto stojaca pałką . | możliwe... ale tym czasem ja pływam ok 1 raz w tygodniu, 3 razy w tygodniu chodzę na siłownie, 2 razy w tygodniu sztuki walki, biegam co jakiś czas, na rowerze jeżdżę... ogólnie to na dupie bym długo nie usiedział... ciągle uprawiam jakiś sport... ale mały mi potrafi powstać do boju w najmniej odpowiednim momencie... i to bez żadnego powodu... nie mogę nosić luźnych bokserek... trochę mniej widać jak noszę obcisłe majtki... ale i tak widać... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| powinieneś się cieszyć że jesteś zdrowym młodym facetem a nie martwic,każde to rozumnie nawet jaki zauważy namiocik u Ciebie. | |
| |
 |
Baal Numez Wiek: 32 Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 17 Skąd: się biorą dzieci? | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| Mi też dosyć często staje w takich miejscach qtas. Czasem nawet potrafi stanąć w kościele, ale wystarczy, ze schowasz go jakoś dyskretnei przez spodne ido nopgawki i juz | |
| |
 |
Endrjen87 Wiek: 37 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 11 Skąd: xxx... | Wysłany: Nie 30 Mar, 2008 |
|
| okiej okiej... dzięki za odpowiedzi... | |
| |
 |
|