Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     zbyt częste erekcje...
Autor Wiadomość
Endrjen87 

Wysłany: Pią 28 Mar, 2008   zbyt częste erekcje...

Wiem... niektórzy mają problemy z osiąganiem erekcji... ale u mnie to już przesada... ćwiczę na powiększenie peniesa bo jakimś gigantem to on nie jest... ale zrobię kilka seri i już mi sterczy... poza tym... w szkole, u znajomych, na imprezie... gdziekolwiek bym nie był to mój penis potrafi mi stanąć i stać tak nawet ok 30 min... może to i fajne na krótszą metę... pamiętam jak z moją partnerką uprawiałem sex 7-8 razy w ciągu dnia... dosłownie kilkanaście minut przerwy... super było...i w takich przypadkach bardzo mi to pasuje... ale nie w szkole!!! da się coś z tym zrobić??? proszę o odp...

pumba-14 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Ja tez tak mam i to jest bardzo denerwujace gdy siedze w szkole i mi nagle staje!!!!! Da sie coś z tym zrobic????

M-H 

Wysłany: Sob 29 Mar, 2008   

Probowaliscie wysilku fizycznego? Silowania, basen itp? Niektorzy mlodzi ludzie tak maja. Penwie to hormony... Z wiekeim to minie. Jeszcze zatesknicie za czesto stojaca pałką :D .

penis.com.pl
orgasm contol
Endrjen87 

Wysłany: Nie 30 Mar, 2008   

M-H napisał/a:
Jeszcze zatesknicie za czesto stojaca pałką :D .
możliwe... ale tym czasem ja pływam ok 1 raz w tygodniu, 3 razy w tygodniu chodzę na siłownie, 2 razy w tygodniu sztuki walki, biegam co jakiś czas, na rowerze jeżdżę... ogólnie to na dupie bym długo nie usiedział... ciągle uprawiam jakiś sport... ale mały mi potrafi powstać do boju w najmniej odpowiednim momencie... i to bez żadnego powodu... nie mogę nosić luźnych bokserek... trochę mniej widać jak noszę obcisłe majtki... ale i tak widać...

Hubertttus 

powinieneś się cieszyć że jesteś zdrowym młodym facetem a nie martwic,każde to rozumnie nawet jaki zauważy namiocik u Ciebie.

Baal Numez 

Mi też dosyć często staje w takich miejscach qtas. Czasem nawet potrafi stanąć w kościele, ale wystarczy, ze schowasz go jakoś dyskretnei przez spodne ido nopgawki i juz

Endrjen87 

okiej okiej... dzięki za odpowiedzi...

Odpowiedz do tematu