UJŚCIE CEWKI MOCZOWEJ |
Autor | Wiadomość |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 UJŚCIE CEWKI MOCZOWEJ |
|
| Witam,, mam takie pytaie,otóz gnębi mnie jedna rzecz ,własnie zaczałem leczyć moją nadwrazłiwosc na dotyk ..
i chcialbym sie dowiedziec co z ujesciem cewki moczowej czy to miejsce mozna spokojnie dotykać i pielegnowac(myć nakladac kremy) .. czy omijac,mam stracha to miejsce dotknąć,boli czy cuś ?
z gory dziekuje za odp
pozdr | _________________ ---- | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 |
|
| Mozesz smialo dotykac tego miejsca i uzywac kremow. A co do mycia to polecam szare mydlo... Jak chcesz szybciej pozbyc sie nadwrazliwosci to trzymaj caly czas zoledzia na wierzchu w boxerkach... Na poczatku bedziesz troche czul taki dziwny bol jak bedzie ci sie ocieral o boxerki ale wlasnie oto chodzi... i dotykaj go czesto. Spij nago. Zoledz musi przyzwyczajic sie do swiatla. | |
| |
 |
tom_szuflandia Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 40 Skąd: wwo | Wysłany: Pon 21 Sty, 2008 |
|
| dzieki,uzywam johnnson beaby delikatnie nawilzajacy kremik,jak dlugo mam sie bawic pod prysznicem z wiekszym strumieniem wody polewajac ptaszka wystarczy z pare sekund odpuscic ,i ponowic ten proces powiedzmy za 3h ???? | _________________ ---- | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 22 Sty, 2008 |
|
| Woda Ci nie da takich rezultaow jak sam dotyk. Najwazniejsze jet aby twoj maly przyzwyczail sie do swiatla. Jak juz napisalem staraj sie go dotykac jak najczesciej. Na poczatku delikatnie i z czasem coraz mocniej. Jeszcze co do prysznica to polewaj go strumieniami wody wtedy, gdy sie kapiesz i nie warto marnowac wiecej czasu pod prysznicem na to poto buy go polewac. I pamietaj... trzymaj go na wierzchu tzn wyciagnietego z napletka. | |
| |
 |
|