Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     UJŚCIE CEWKI MOCZOWEJ
Autor Wiadomość
tom_szuflandia

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008   UJŚCIE CEWKI MOCZOWEJ

Witam,, mam takie pytaie,otóz gnębi mnie jedna rzecz ,własnie zaczałem leczyć moją nadwrazłiwosc na dotyk ..
i chcialbym sie dowiedziec co z ujesciem cewki moczowej czy to miejsce mozna spokojnie dotykać i pielegnowac(myć nakladac kremy) .. czy omijac,mam stracha to miejsce dotknąć,boli czy cuś ?

z gory dziekuje za odp
pozdr

M-H 

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008   

Mozesz smialo dotykac tego miejsca i uzywac kremow. A co do mycia to polecam szare mydlo... Jak chcesz szybciej pozbyc sie nadwrazliwosci to trzymaj caly czas zoledzia na wierzchu w boxerkach... Na poczatku bedziesz troche czul taki dziwny bol jak bedzie ci sie ocieral o boxerki ale wlasnie oto chodzi... i dotykaj go czesto. Spij nago. Zoledz musi przyzwyczajic sie do swiatla.

tom_szuflandia

Wysłany: Pon 21 Sty, 2008   

dzieki,uzywam johnnson beaby delikatnie nawilzajacy kremik,jak dlugo mam sie bawic pod prysznicem z wiekszym strumieniem wody polewajac ptaszka wystarczy z pare sekund odpuscic ,i ponowic ten proces powiedzmy za 3h ????

penis.com.pl
orgasm contol
M-H 

Wysłany: Wto 22 Sty, 2008   

Woda Ci nie da takich rezultaow jak sam dotyk. Najwazniejsze jet aby twoj maly przyzwyczail sie do swiatla. Jak juz napisalem staraj sie go dotykac jak najczesciej. Na poczatku delikatnie i z czasem coraz mocniej. Jeszcze co do prysznica to polewaj go strumieniami wody wtedy, gdy sie kapiesz i nie warto marnowac wiecej czasu pod prysznicem na to poto buy go polewac. I pamietaj... trzymaj go na wierzchu tzn wyciagnietego z napletka.

Odpowiedz do tematu