Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka i prezerwatywa
Autor Wiadomość
madrat 

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007   Stulejka i prezerwatywa

Witam!
Mam pytanie. Niedługo sylwester i zamierzam spędzić go z dziewczyną. Mam 19 lat i niestety mam stulejkę tak jak na tej stronie http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm#index nr 9. Wiem że to moja wina że dopuściłem do takiego stanu że mam stulejkę ale wcześniej nie miałem dziewczyny. Zamierzam się po sylwestrze wybrać na zabieg na pewniaka. I pytaniem jest czy da się założyć prezerwatywę na takiego z taką stulejką? Jakie obawy? Czy będzie się zsuwał, czy pęknie? Pomóżcie :?

Pozdrawiam

BASF 

Wysłany: Czw 20 Gru, 2007   

Na tej stronie nie jest pokazany penis ze stulejką tylko pokazany jest penis, któremu przy wzwodzie nie schodzi samoczynnie napletek. Ja jestem takim przypadkiem. Podczas pełnego wzwodu napletek mi sie sam nie zsuwa Stulejka jest to niemożność zsunięcia napletka ani samoczynnie ani z pomocą np. palców.

Cytat:
Wiem że to moja wina że dopuściłem do takiego stanu że mam stulejkę

Jeśli faktycznie masz stulejkę to winę ponosza tylko Twoi rodzice, gdyż nie zadbali o to jak byłeś dzieckiem. Wiem coś na ten temat, bo sam jestem ojcem.

I jeśli masz faktycznie stulejkę to najpierw zabieg potem sex. Nie pokochasz się nawet w prezerwatywie.

madrat 

Wysłany: Pią 21 Gru, 2007   

podobno przy umiejętnym założeniu prezerwatywy jest w stanie się uprawiać seks ale wiadomo jaki to seks (bez szczególnych doznań).

penis.com.pl
penilarge krem
mirek18 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

wlasnie :) zgadzam sie z przedmuwca ... to jak lizanie lizaka w papierku :)

madrat 

Wysłany: Wto 01 Sty, 2008   

uprawiałem seks ze stulejką w sylwestra z dziewczyną i powiem że było świetnie :) guma ani się nie ześlizgiwała, nie pękła, a doznania jednak miałem fajne:) jednak dało się zrobić to ale i tak trzeba pójść na zabieg. Pozdrawiam. Wszystkiego Naj w Nowym Roku! :P

mlody.04 

Wysłany: Pon 11 Lut, 2008   .

"Na tej stronie nie jest pokazany penis ze stulejką tylko pokazany jest penis, któremu przy wzwodzie nie schodzi samoczynnie napletek. Ja jestem takim przypadkiem. Podczas pełnego wzwodu napletek mi sie sam nie zsuwa"

A co w takim przypadku można zrobić aby jednak napletek samoczynnie schodził??

M-H 

Wysłany: Wto 12 Lut, 2008   

Czesciowe lub cale(jak kto woli) usuniecie napletka.

kwiatluk
[Usunięty]

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

a jest to konieczne?? przecież z tym też można uprawiać sex...

M-H 

Wysłany: Sob 23 Lut, 2008   

Tak, mozna z tym uprawiax sex... ale skoro cie boli to co to za sex?

daniel609 

Wysłany: Wto 18 Mar, 2008   

Tak można upraiać sex ze stulejką ponieważ mam ten problem i uprawiałem seź lecz nigdy więcej w tym stanie ponieważ guma mi pękła.

Odpowiedz do tematu