Stulejka i prezerwatywa |
Autor | Wiadomość |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 Stulejka i prezerwatywa |
|
| Witam!
Mam pytanie. Niedługo sylwester i zamierzam spędzić go z dziewczyną. Mam 19 lat i niestety mam stulejkę tak jak na tej stronie http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm#index nr 9. Wiem że to moja wina że dopuściłem do takiego stanu że mam stulejkę ale wcześniej nie miałem dziewczyny. Zamierzam się po sylwestrze wybrać na zabieg na pewniaka. I pytaniem jest czy da się założyć prezerwatywę na takiego z taką stulejką? Jakie obawy? Czy będzie się zsuwał, czy pęknie? Pomóżcie
Pozdrawiam | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 20 Gru, 2007 |
|
| Na tej stronie nie jest pokazany penis ze stulejką tylko pokazany jest penis, któremu przy wzwodzie nie schodzi samoczynnie napletek. Ja jestem takim przypadkiem. Podczas pełnego wzwodu napletek mi sie sam nie zsuwa Stulejka jest to niemożność zsunięcia napletka ani samoczynnie ani z pomocą np. palców.
Cytat: | Wiem że to moja wina że dopuściłem do takiego stanu że mam stulejkę |
Jeśli faktycznie masz stulejkę to winę ponosza tylko Twoi rodzice, gdyż nie zadbali o to jak byłeś dzieckiem. Wiem coś na ten temat, bo sam jestem ojcem.
I jeśli masz faktycznie stulejkę to najpierw zabieg potem sex. Nie pokochasz się nawet w prezerwatywie. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Pią 21 Gru, 2007 |
|
| podobno przy umiejętnym założeniu prezerwatywy jest w stanie się uprawiać seks ale wiadomo jaki to seks (bez szczególnych doznań). | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| wlasnie zgadzam sie z przedmuwca ... to jak lizanie lizaka w papierku | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Wto 01 Sty, 2008 |
|
| uprawiałem seks ze stulejką w sylwestra z dziewczyną i powiem że było świetnie guma ani się nie ześlizgiwała, nie pękła, a doznania jednak miałem fajne:) jednak dało się zrobić to ale i tak trzeba pójść na zabieg. Pozdrawiam. Wszystkiego Naj w Nowym Roku! | |
| |
 |
mlody.04 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 4 Skąd: xxx | Wysłany: Pon 11 Lut, 2008 . |
|
| "Na tej stronie nie jest pokazany penis ze stulejką tylko pokazany jest penis, któremu przy wzwodzie nie schodzi samoczynnie napletek. Ja jestem takim przypadkiem. Podczas pełnego wzwodu napletek mi sie sam nie zsuwa"
A co w takim przypadku można zrobić aby jednak napletek samoczynnie schodził?? | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Wto 12 Lut, 2008 |
|
| Czesciowe lub cale(jak kto woli) usuniecie napletka. | |
| |
 |
kwiatluk [Usunięty] | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| a jest to konieczne?? przecież z tym też można uprawiać sex... | |
| |
 |
M-H Dołączył: 11 Sty 2008 Posty: 261 Skąd: <(^_^)> | Wysłany: Sob 23 Lut, 2008 |
|
| Tak, mozna z tym uprawiax sex... ale skoro cie boli to co to za sex? | |
| |
 |
daniel609 Wiek: 37 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 1 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 18 Mar, 2008 |
|
| Tak można upraiać sex ze stulejką ponieważ mam ten problem i uprawiałem seź lecz nigdy więcej w tym stanie ponieważ guma mi pękła. | |
| |
 |
|