Moja rozmowa z rodzicami na temat stulejki ! Pomoze Wam ! |
Autor | Wiadomość |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Nie 18 Lis, 2007 Moja rozmowa z rodzicami na temat stulejki ! Pomoze Wam ! |
|
| Przedstawie Wam moja rozmowe z mamą i tatą zebyscie sie nie bali :
JA: Oooo juz jesteście?
MAMA: O LOL jesteśmy od godziny
TATA: LOL2 od półtorej
JA: Musimy porozmawiać
MAMA: LOL o czym?
TATA: masz to call of duty o które prosiłem?
JA: Nie ..
TATA: To nie mamy o czym rozmawiać
MAMA: Janek nie mów tak do syna
JA: Mam stulejke
TATA: Dopoki nie zobacze Call of duty 2 na moim biórku nie masz co liczyc na operacja
JA: Ale tato ...
TATA: Ma byc na jutro z dodatkiem 3cd albo sam ci zrobie te operacje albo oddam cie do domu dziecka
MAMA: ROTFL ! | |
| |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Sro 21 Lis, 2007 |
|
| a myślałem, że to moi rodzice są aż za bardzo wyluzowani... taki synek to pożyje heh pogratulować | |
| |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| no to operacje masz z głowy, za free ale hmm..... czy ja wiem czy rodzice by tak zareagowali dla mnie to nie pojete | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ame Dołączył: 07 Gru 2006 Posty: 74 | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| no dla mnie też niepojęte może z imprezki akurat wrócili heheh | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Hehe podobnie miałem jak parę miesięcy temu ojcu powiedziałem, że chciałbym uprawiać seks z moją dziewczyną (16 lat właśnie skończyłem wtedy). Ojciec bez słowa poszedł do szafki i rzucił mi czerwoną paczuszkę, ze słowami "tylko uważaj" | |
| |
 |
Makrono Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 99 | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| zartuje przeciez idioci | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sro 28 Lis, 2007 |
|
| Makrono napisał/a: | zartuje przeciez idioci |
O co chodzi. Kto jest wkońcu idiotą, bo nie nadążam. Jeśli nazwałeś tak userów powyżej to to był Twój ostatni post na forum. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |
|
| jesli kto sjest idiota to tylko osoba ktora tak nazywa to nei jest obraza tylko stwierdzenie faktow wedlug przyslowia "kto wyzywa sam sie tak nazywa" | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
ngage Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 2 Skąd: WWW | Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |
|
| sam z siebie zrobiles idote bo to nawet nie bylo smieszne... | |
| |
 |
|