| Moja rozmowa z rodzicami na temat stulejki ! Pomoze Wam ! | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Makrono 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 18 Lis, 2007   Moja rozmowa z rodzicami na temat stulejki ! Pomoze Wam ! |   
 |                                              | 
 |                                              | Przedstawie Wam moja rozmowe z mamą i tatą zebyscie sie nie bali : 
 JA: Oooo juz jesteście?
 MAMA: O LOL jesteśmy od godziny
 TATA: LOL2 od półtorej
 JA: Musimy porozmawiać
 MAMA: LOL o czym?
 TATA: masz to call of duty o które prosiłem?
 JA: Nie ..
 TATA: To nie mamy o czym rozmawiać
 MAMA: Janek nie mów tak do syna
 JA: Mam stulejke
 TATA: Dopoki nie zobacze Call of duty 2 na moim biórku nie masz co liczyc na operacja
 JA: Ale tato ...
 TATA: Ma byc na jutro z dodatkiem 3cd albo sam ci zrobie te operacje albo oddam cie do domu dziecka
 MAMA: ROTFL !
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ame 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 21 Lis, 2007 |   
 |                                              |  a myślałem, że to moi rodzice są aż za bardzo wyluzowani... taki synek to pożyje heh pogratulować |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | lolek17 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |   
 |                                              | no to operacje masz z głowy, za free  ale hmm..... czy ja wiem czy rodzice by tak zareagowali  dla mnie to nie pojete   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ame 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |   
 |                                              | no dla mnie też niepojęte może z imprezki akurat wrócili heheh |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | eeernest   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |   
 |                                              | Hehe podobnie miałem jak parę miesięcy temu ojcu powiedziałem, że chciałbym uprawiać seks z moją dziewczyną (16 lat właśnie skończyłem wtedy). Ojciec bez słowa poszedł do szafki i rzucił mi czerwoną paczuszkę, ze słowami "tylko uważaj"     |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Makrono 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |   
 |                                              | zartuje przeciez idioci |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | BASF   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 28 Lis, 2007 |   
 |                                              |  	  | Makrono napisał/a: |  	  | zartuje przeciez idioci | 
 O co chodzi. Kto jest wkońcu idiotą, bo nie nadążam. Jeśli nazwałeś tak userów powyżej to to był Twój ostatni post na forum.
 |                                              | _________________ PZDR BASF
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mirek18   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 28 Gru, 2007 |   
 |                                              | jesli kto sjest idiota to tylko osoba ktora tak nazywa  to nei jest obraza  tylko stwierdzenie faktow wedlug przyslowia "kto wyzywa sam sie tak nazywa" |                                              | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | ngage   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 |   
 |                                              | sam z siebie zrobiles idote bo to nawet nie bylo smieszne... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |