obok jader |
Autor | Wiadomość |
krisstoff Wiek: 35 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: Lodz | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 obok jader |
|
| Witam mam takie pytano jakies kilka dni temu zauwarzylem ze obok jadra i penisa zrobila mi sie cos takiego jakby mi spuchla zyla... nie widac tego ale jak dotykam to czuje taka jakby zyle twarda i jest lekko bolaca w dotyku co to moze byc? | |
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 Re: obok jader |
|
| krisstoff napisał/a: | Witam mam takie pytano jakies kilka dni temu zauwarzylem ze obok jadra i penisa zrobila mi sie cos takiego jakby mi spuchla zyla... nie widac tego ale jak dotykam to czuje taka jakby zyle twarda i jest lekko bolaca w dotyku co to moze byc? |
gdzie jadro, a gdzie penis
nad jadrami sa zgrubienia- to naturalne, sa to tzw. powrózki nasienne. odpisalem poniewaz sam mam z tym problem poniekad. jesli Cie to boli proponowalbym wizyte u urologa. sam dzisiaj z tym bylem u lekarza nic strasznego... zbada Cie i powie co i jak napisz cos wiecej to postaram sie odpowiedziec- mozna powiedziec, ze jestem z tym teraz na biezaco | |
| |
 |
krisstoff Wiek: 35 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: Lodz | Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 |
|
| wsumie ja to mam przy prawym jadrze :/ takie pogrubienie wsumie jakby taka zyla tylko 40% grubsza :/ boli jak sie tylko dotyka ale jak chodze czy podczas sexu jest ok nie czuje zadnego bulu wsumie do lekarza sie przejde zobaczymy co to jest ;d | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Lewiatan Dołączył: 27 Lis 2007 Posty: 2 Skąd: Tychy | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| witam
mam podobny problem tez mam takowe zgrubienie ale nie na jadrze tylko na sciance czyli na skorze nie wiem jak sie na to fachowo mowi ale ogolnie wiemy ze jadra sa w takowym worku i wlasnie kolo prawego jadra na sciance tego worka zrobila mi sie narosl nie boli wogule jej nie odczuwam na codzien tylko jak sie mocniej ja scisnie to troszke boli czy podejzewacie co to moze byc czy to cos groznego i w sumie to chyba co wy macie a co ci doradzil lekarz <<<Szymon7>>>?????????
prosze pomozcie chocby malym info co i jak | |
| |
 |
krisstoff Wiek: 35 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: Lodz | Wysłany: Czw 06 Gru, 2007 |
|
| zeszlo samo tak po 2-3tyg nic powaznego raczej | |
| |
 |
|