Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     obok jader
Autor Wiadomość
krisstoff 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   obok jader

Witam mam takie pytano jakies kilka dni temu zauwarzylem ze obok jadra i penisa zrobila mi sie cos takiego jakby mi spuchla zyla... nie widac tego ale jak dotykam to czuje taka jakby zyle twarda i jest lekko bolaca w dotyku co to moze byc? :roll:

Szymon7 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   Re: obok jader

krisstoff napisał/a:
Witam mam takie pytano jakies kilka dni temu zauwarzylem ze obok jadra i penisa zrobila mi sie cos takiego jakby mi spuchla zyla... nie widac tego ale jak dotykam to czuje taka jakby zyle twarda i jest lekko bolaca w dotyku co to moze byc? :roll:

gdzie jadro, a gdzie penis :mrgreen:

nad jadrami sa zgrubienia- to naturalne, sa to tzw. powrózki nasienne. odpisalem poniewaz sam mam z tym problem poniekad. jesli Cie to boli proponowalbym wizyte u urologa. sam dzisiaj z tym bylem u lekarza :) nic strasznego... zbada Cie i powie co i jak :) napisz cos wiecej to postaram sie odpowiedziec- mozna powiedziec, ze jestem z tym teraz na biezaco 8)

krisstoff 

Wysłany: Sro 31 Paź, 2007   

wsumie ja to mam przy prawym jadrze :/ takie pogrubienie wsumie jakby taka zyla tylko 40% grubsza :/ boli jak sie tylko dotyka ale jak chodze czy podczas sexu jest ok nie czuje zadnego bulu wsumie do lekarza sie przejde zobaczymy co to jest ;d :wink:

penis.com.pl
viamax
Lewiatan 

Wysłany: Wto 27 Lis, 2007   

witam

mam podobny problem tez mam takowe zgrubienie ale nie na jadrze tylko na sciance czyli na skorze nie wiem jak sie na to fachowo mowi :x ale ogolnie wiemy ze jadra sa w takowym worku i wlasnie kolo prawego jadra na sciance tego worka zrobila mi sie narosl nie boli wogule jej nie odczuwam na codzien tylko jak sie mocniej ja scisnie to troszke boli czy podejzewacie co to moze byc czy to cos groznego i w sumie to chyba co wy macie a co ci doradzil lekarz <<<Szymon7>>>?????????

prosze pomozcie chocby malym info co i jak

krisstoff 

Wysłany: Czw 06 Gru, 2007   

zeszlo samo tak po 2-3tyg :) nic powaznego raczej :)

Odpowiedz do tematu