Spioszek :| |
Autor | Wiadomość |
krisstoff Wiek: 35 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 6 Skąd: Lodz | Wysłany: Pon 08 Paź, 2007 Spioszek :| |
|
| Witam wiec mam taki problem otoz gdy uprawiam sex z moja partnerka za pierwszym razem jest wszystko w porzadku ze tak powiem stoi jak sosna hehe lecz gdy chcemy zrobic to praz 2 gi np. po 2H odpoczynku on na poczatku budzi sie robi sie sztywny a po kilku sekundach miekki i przchodzi do stanu spoczynku. Bardzo mnie to drazny gdyz ja mam ochote ale on odmawia posluszenstwa dodam ze mam 17lat - slabo sie odzywiam nie jestem owocow/warzyw i pale papierosy tak dla malego infa. Moze mam za malo witamin ? albo cos podobnego ja juz nie wiem jestem totalnie zdezorientowany pomocy
Tylko prosze bez glupich odpowiedzi nurtuje mnie ta sprawa od jakiegos czasu... | |
| |
 |
lolkis Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 10 Skąd: fdssdfsdfsdfsd | Wysłany: Wto 09 Paź, 2007 |
|
| Skoro palisz to sam sobie odpowiedz | _________________ lol | |
| |
 |
tauzer Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 10 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 |
|
| Ja pale od paru lat i jakos wszystko ok. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tomas13 Dołączył: 14 Kwi 2007 Posty: 68 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pon 29 Paź, 2007 |
|
| Po prostu masz taką naturę. Wszystko jest O.K. Nie panikuj, nie przesadzaj i nie szukaj dziury w całym, bo zaraz ktoś napisze, że nie może 5 razy po rząd. W tych sprawach nie ma żadnych norm. Tak trudno to zrozumieć? | |
| |
 |
stefek11 
Wiek: 38 Dołączył: 27 Lut 2007 Posty: 47 Skąd: polska | Wysłany: Wto 30 Paź, 2007 |
|
| ale swoja droga to sie odzywiaj dobrze i mniej pal -- to napewno nie zaszkodzi:) | _________________ be good
Ile jest dróg do jednego celu?? | |
| |
 |
|