Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Spioszek :|
Autor Wiadomość
krisstoff 

Wysłany: Pon 08 Paź, 2007   Spioszek :|

Witam wiec mam taki problem otoz gdy uprawiam sex z moja partnerka za pierwszym razem jest wszystko w porzadku ze tak powiem stoi jak sosna hehe lecz gdy chcemy zrobic to praz 2 gi np. po 2H odpoczynku on na poczatku budzi sie robi sie sztywny a po kilku sekundach miekki i przchodzi do stanu spoczynku. Bardzo mnie to drazny gdyz ja mam ochote ale on odmawia posluszenstwa :( dodam ze mam 17lat - slabo sie odzywiam nie jestem owocow/warzyw i pale papierosy tak dla malego infa. Moze mam za malo witamin ? albo cos podobnego ja juz nie wiem jestem totalnie zdezorientowany pomocy :(
Tylko prosze bez glupich odpowiedzi nurtuje mnie ta sprawa od jakiegos czasu... :(

lolkis 

Wysłany: Wto 09 Paź, 2007   

Skoro palisz to sam sobie odpowiedz

tauzer 

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007   

Ja pale od paru lat i jakos wszystko ok.

penis.com.pl
viamax
tomas13 

Wysłany: Pon 29 Paź, 2007   

Po prostu masz taką naturę. Wszystko jest O.K. Nie panikuj, nie przesadzaj i nie szukaj dziury w całym, bo zaraz ktoś napisze, że nie może 5 razy po rząd. W tych sprawach nie ma żadnych norm. Tak trudno to zrozumieć?

stefek11 

Wysłany: Wto 30 Paź, 2007   

ale swoja droga to sie odzywiaj dobrze i mniej pal -- to napewno nie zaszkodzi:)

Ile jest dróg do jednego celu??

Odpowiedz do tematu