Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Stulejka/krótkie wędzidełko/wszystko ok?... Foto
Autor Wiadomość
Adrian19
[Usunięty]

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   Stulejka/krótkie wędzidełko/wszystko ok?... Foto

Otóż, niedawno zacząłem się zastanawiać, czy na pewno wszystko z moim penisem ok. Wygląda dokładnie tak, jak na tej fotce: http://www.fotosik.pl/sho...b6afa1b299766cb Podczas wzwodu napletek schodzi do tego poziomu i trzyma się rozciągnięty w takiej pozycji aż do "opadu" =P W spoczynku jest albo naciągnięty całkiem, albo (tuż po erekcji) lekko ściągnięty. Jak byłem mały, miałem stulejkę, ale potem jakoś napletek sam się ściągnął i teraz jest tak, jak widać na tamtym zdjęciu. Nie miałem nigdy problemów z erekcją itp. jeśli to ma jakieś znaczenie.

Porównując do penisów w galerii dumy męskiej, wnioskuję, że wszystko jest ok - ale i tak lepiej spytać ;)

juicy7 

Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007   

Według mnie wszystko jest w porządku na podstawie podanego zdjęcia. Mówisz, że miałeś stulejkę i że sama się usuneła po pewnym czasie. Mam do ciebie pytanie. Czy napewno podczas kiedy miałeś tę stulejkę nie odczuwałeś bólu podczas erekcji?? Okay whatever ... pytam się tak bo wydaje mi się to trochę dziwne. Pamiętam jak ja miałem ten problem (chyba wtedy jak mialem 14 lat) to użyłem tzw. metody Beaugé'a, która polega na zciąganiu napletka z żołędzia do tyłu podczas gorącej kąpieli. Jakolwiek bolało trochę, ale ważne że zadziałało.

Adrian19
[Usunięty]

Podobno miałem stulejkę jak się urodziłem (przynajmniej tak orzekł lekarz... ja pamiętam tylko, ze napletek nie zsuwał mi się poniżej krawędzi żołędzia - ale razu pewnego w wieku ok. 4 lat, sam go ściągnąłem "ręcznie" i tak jakby się 'odkleił', ale ani trochę to nie bolało - i nie potrafię określić czy bolało mnie podczas erekcji, bo wydaje mi się, że jej jeszcze wtedy nie doznałem :oops: ).

Martwi mnie tylko, że podczas erekcji u większości facetów napletek rozciąga się całkowicie wzdłuż prącia, a u mnie zostaje taka "fałdka" nierozciągnięta, jakieś 1-1,5cm od krawędzi żołędzia. Nie będzie to przeszkadzać podczas stosunku?

penis.com.pl
orgasm contol
paulinka 

na załączonej fotce nie widzę żadnego problemu :)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Adrian19
[Usunięty]

paulinka napisał/a:
na załączonej fotce nie widzę żadnego problemu :)

Kamień z serca... :oops:

stricker07 

Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007   

Jak można sobie inaczej poradzić z stulejka bez operacji? Ja od dziecka mam stulejkę i powiem ze przeszkadza to bardzo podczas stosunku bo napletek nie zsuwa sie całkowicie z żołędzia, a jeśli probuje sam go zsunąć to sprawia to ogromny ból. Byłbym wdzięczny jak by mi ktoś podsunął jakieś wyprobowane pomysły na pozbycie się tego problemu bez konieczności obrzezania. Z góry Dzięki

macieks 

Wysłany: Pon 10 Wrz, 2007   

...

stricker07 

Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007   

a mam to robic podczas wzwodu bo tylko wtedy mam problem z sciagnieciem napletka. Nie bylem jeszcze z tym u lekarza i nie wiem dokladnie czy to nie jest moze za krotkie wiazadełko czy tez stulejka.

macieks 

Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007   

...

stricker07 

Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007   

a temu da sie jakos zaradzic bez zabiegu, czy wogule zabiegiem mozna jakos temu zaradzic ??

szuszu 

Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007   

Nieprawda macieks, są różne stopnie zaawansowania stulejki i to co opisuje stricker07 to również może być stulejka. Skuteczna aczkolwiek powolna jest metoda opisana wcześniej - delikatnie choc stanowczo naciągac napletek - w tej sytuacji we wzwodzie, skoro w spoczynku jest wszystko w miarę ok. Troche to potrwa ale zazwyczaj pomaga.
Pozdrawiam

stricker07 

Wysłany: Pią 05 Paź, 2007   

Musze sie pochwalic :D Dzisiaj byłem u urologa i za tydzien w piatek mam zabieg :) Bede miał nacinane wędzidełko i napletek. Co najlepsze ze byłem w państwowej przychodni i zabieg jest darmowy i nie trzeba czekac tak jak to niektórzy mowili miesiac albo dwa tylko tydzien :)

rudicek 

Wysłany: Nie 07 Paź, 2007   

No to czekamy :D Napisz później jak było ;)

penis.com.pl
orgasm contol
stricker07 

Wysłany: Pią 12 Paź, 2007   

Już po :D Mam 13 szwów :shock: Zabieg jako sam zabieg nie był bolesny bo pod znieczuleniem do miejscowym a te właśnie najbardziej bolało :P IGŁA --->>> ZOŁEDZ :? Za tydzień do zdjęcia szwów i już podobno będzie zagojone ale pomimo tego 2 MIESIĄCE CELIBATu !!!!

mirek18 

Wysłany: Pią 28 Gru, 2007   

o w mordechaja .... igla w zoledz ? :( a mialem isc na zabieg i chyba nie pujde :(

Odpowiedz do tematu