| Jak to robicie :P |
| Autor | Wiadomość |
Wacek Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: PLN? | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 Jak to robicie :P |
|
| Czy mógłby ktoś napisać w punktach - czyli
1...
2...
3...
4...
itp:...
ze swoim partnerem (o facetach myśle ) | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | Ale co jak się kochacie?? facet z facetem?? | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | y nie czaje "o facetach mysle" czyli tak ja jestem me3zczyzna i mam pisac jak to robir z dziewczyna czy ze jestem mezczyzna i robie to z chlopakiem czyli ze nie mja pisac dziewczyny tak?? | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Wacek Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: PLN? | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | a jak myślisz ile pań może być na tym forum? facet-facet | |
| |
 |
Vassil Wiek: 39 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| Ja też nie mam pojęcia o co chodzi Jak możesz to wytłumacz to jaśniej! | |
| |
 |
Wacek Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 7 Skąd: PLN? | Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 |
|
| jak to robicie z facetem w punktach | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 |
|
| No ja z Kobietą ... całujesz się pieścisz, sex oralny, penetracja analna, i orgazm .... no sex to sex .... też można się kochać na pieska, jeźdźca itp, żaden problem | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 |
|
| | pablo115 napisał/a: | No ja z Kobietą ... całujesz się pieścisz, sex oralny, penetracja analna, i orgazm .... no sex to sex .... też można się kochać na pieska, jeźdźca itp, żaden problem |
yyy ząk chyba nie chcesz powiedzieć, że sex z facetem to to samo co z kobietą... | |
| |
 |
pablo115 Dołączył: 25 Kwi 2007 Posty: 90 | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| No może sex z facetem ejst lepszy Nie no tez uprawiałem sex z kobieta i niczym się nie różni od cześci penetrowanej ciała ( kobiete tez możesz penetrowac analnie) i doznana te same .... | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| no to ja nie rozumiem w czym ta różnica
ja od siebie mogę powiedzieć(napisać) tyle, że zdarza mi się, że jak widzę faceta dobrze wyglądajacego: ładna sylwetka, twarz, włosy, a przedewszystkim głos(nie mam na myśli przestylizowanych, wypacykowanych kolesi!!) tj. ogólnie zadbany to zwróce uwagę choć to nie oznacza, że chciałbym iść z nim do łóżka
choć miałem jeden raz straszna chęc spróbować z ciekawośc i z czystego fizycznego pociagu z konkretnym chłopakiem... naprawdę ciekawy ale doszedłem do wniosku, że nie. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| | pablo115 napisał/a: | No może sex z facetem ejst lepszy Nie no tez uprawiałem sex z kobieta i niczym się nie różni od cześci penetrowanej ciała ( kobiete tez możesz penetrowac analnie) i doznana te same .... |
jakis czas temu jak pytałam sie chłopaka jaka jest róznica dla niego miedzy do cipki a do pupki to mówiż że w cipce troche lepiej ale na koniec lepiej do pupki bo nie trzeba wyjmowac i wtedy przedłuża sie orgazm | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
lubom 
Wiek: 40 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 134 Skąd: Skarbimierz | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| w weekend napiszę coś z tej dziedziny | |
| |
 |
facet Wiek: 42 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Sro 16 Maj, 2007 |
|
| | dar862 napisał/a: | choć miałem jeden raz straszna chęc spróbować z ciekawośc i z czystego fizycznego pociagu z konkretnym chłopakiem... naprawdę ciekawy ale doszedłem do wniosku, że nie. |
Mój kumpel spróbował, poszedł do łóżka z mężczyzną i tak mu się spodobało że do dziś nie ma dziewczyny i w ogóle nie zwraca na nie uwagi. Kumpel wtedy był w związku z dziewczyną, wszystko się rozpadło. Obecnie jest z chłopakiem, mieszkają razem. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Xardas Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 33 | Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 |
|
| | facet napisał/a: | | dar862 napisał/a: | choć miałem jeden raz straszna chęc spróbować z ciekawośc i z czystego fizycznego pociagu z konkretnym chłopakiem... naprawdę ciekawy ale doszedłem do wniosku, że nie. |
Mój kumpel spróbował, poszedł do łóżka z mężczyzną i tak mu się spodobało że do dziś nie ma dziewczyny i w ogóle nie zwraca na nie uwagi. Kumpel wtedy był w związku z dziewczyną, wszystko się rozpadło. Obecnie jest z chłopakiem, mieszkają razem. |
A to się dzieje z czystej ciekawości jak raz spróbujesz to d.... (dosłownie ) a co do tego że sie oglądasz czasem za facetami to jest pewnego rodzaju zazdrość albo chęć bycia kimś takim. Nieraz jak widzę chłopaka który ma coś lepszego niż ja to tez się obejzę z czystej ciekawości | |
| |
 |
| |