Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak to robicie :P
Autor Wiadomość
Wacek 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   Jak to robicie :P

Czy mógłby ktoś napisać w punktach - czyli
1...
2...
3...
4...
itp:...
ze swoim partnerem (o facetach myśle :twisted: )

zola 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

Ale co jak się kochacie?? facet z facetem??

Pozdrawiam

Alex-sex 

y nie czaje "o facetach mysle" czyli tak ja jestem me3zczyzna i mam pisac jak to robir z dziewczyna czy ze jestem mezczyzna i robie to z chlopakiem czyli ze nie mja pisac dziewczyny tak??

penis.com.pl
viamax
Wacek 

a jak myślisz ile pań może być na tym forum? facet-facet

Vassil

Ja też nie mam pojęcia o co chodzi :P Jak możesz to wytłumacz to jaśniej!

Wacek 

Wysłany: Wto 15 Maj, 2007   

jak to robicie z facetem w punktach :twisted:

pablo115

No ja z Kobietą ... całujesz się pieścisz, sex oralny, penetracja analna, i orgazm .... no sex to sex .... też można się kochać na pieska, jeźdźca itp, żaden problem :)

dar862 

pablo115 napisał/a:
No ja z Kobietą ... całujesz się pieścisz, sex oralny, penetracja analna, i orgazm .... no sex to sex .... też można się kochać na pieska, jeźdźca itp, żaden problem :)

yyy ząk chyba nie chcesz powiedzieć, że sex z facetem to to samo co z kobietą... :!: :|

pablo115

Wysłany: Sro 16 Maj, 2007   

No może sex z facetem ejst lepszy :) Nie no tez uprawiałem sex z kobieta i niczym się nie różni od cześci penetrowanej ciała ( kobiete tez możesz penetrowac analnie) i doznana te same ....

dar862 

no to ja nie rozumiem w czym ta różnica :?:
ja od siebie mogę powiedzieć(napisać) tyle, że zdarza mi się, że jak widzę faceta dobrze wyglądajacego: ładna sylwetka, twarz, włosy, a przedewszystkim głos(nie mam na myśli przestylizowanych, wypacykowanych kolesi!!) tj. ogólnie zadbany to zwróce uwagę :) choć to nie oznacza, że chciałbym iść z nim do łóżka :P
choć miałem jeden raz straszna chęc spróbować z ciekawośc i z czystego fizycznego pociagu :oops: z konkretnym chłopakiem... naprawdę ciekawy :wink: 8) ale doszedłem do wniosku, że nie.

paulinka 

pablo115 napisał/a:
No może sex z facetem ejst lepszy :) Nie no tez uprawiałem sex z kobieta i niczym się nie różni od cześci penetrowanej ciała ( kobiete tez możesz penetrowac analnie) i doznana te same ....

jakis czas temu jak pytałam sie chłopaka jaka jest róznica dla niego miedzy do cipki a do pupki to mówiż że w cipce troche lepiej ale na koniec lepiej do pupki bo nie trzeba wyjmowac i wtedy przedłuża sie orgazm

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

lubom 

w weekend napiszę coś z tej dziedziny :D

facet 

dar862 napisał/a:
choć miałem jeden raz straszna chęc spróbować z ciekawośc i z czystego fizycznego pociagu :oops: z konkretnym chłopakiem... naprawdę ciekawy :wink: 8) ale doszedłem do wniosku, że nie.

Mój kumpel spróbował, poszedł do łóżka z mężczyzną i tak mu się spodobało że do dziś nie ma dziewczyny i w ogóle nie zwraca na nie uwagi. Kumpel wtedy był w związku z dziewczyną, wszystko się rozpadło. Obecnie jest z chłopakiem, mieszkają razem.

penis.com.pl
andropenis
Xardas

Wysłany: Pon 21 Maj, 2007   

facet napisał/a:
dar862 napisał/a:

Mój kumpel spróbował, poszedł do łóżka z mężczyzną i tak mu się spodobało że do dziś nie ma dziewczyny i w ogóle nie zwraca na nie uwagi. Kumpel wtedy był w związku z dziewczyną, wszystko się rozpadło. Obecnie jest z chłopakiem, mieszkają razem.

A to się dzieje z czystej ciekawości :D jak raz spróbujesz to d.... (dosłownie :P ) a co do tego że sie oglądasz czasem za facetami to jest pewnego rodzaju zazdrość albo chęć bycia kimś takim. Nieraz jak widzę chłopaka który ma coś lepszego niż ja to tez się obejzę z czystej ciekawości :D

Odpowiedz do tematu