| stulejka a seks ;] | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Garden_90 Gość

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 08 Maj, 2007   stulejka a seks ;] |   
 |                                              | 
 |                                              | witam wszystkich. Mam takie pytanie, mam stulejke chyba tą mocniejsza w spoczynku moge sciagną do polowy a w wzwodzie troche mniej. I takie pytanie do tych ktorzy maja podobnie i uprawiali sex. Czy to bardzo przeszkadza w seksie, jest jakis bol albo cos takiego ? I czy wogule mozna go wsadzic calego do pochwy ? z gory thx za odp. pozdro |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Garden_90 Gość

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 |   
 |                                              | i jeszcze takie pytanie. czy ktos zna moze jakiegos urologa prywatnego w lomzy lub okolicach ? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Garden_90 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 09 Maj, 2007 |   
 |                                              | prosze o odp ;p |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | jednooko1983   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 |   
 |                                              | nazbieraj 400 - 500 zł i idź do urologa i po problemie... Chcesz żyć ze stulejką?? Gabinet to już sobie znajdziesz... wejdź na google czy jakąś książkę telefoniczną weź... Ze stuleją to d*** nie seks... Goń do urologa na zabieg, bo życie tracisz   |                                              | _________________ jednooki bandyndyta...
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | stricker07   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |   
 |                                              | Mi jako tako stulejka nie przeszkadza podczas stosunku bez zabezpieczenia ale gdy juz dochodzi gumka to jest problem  Poniewaz jak skora sie rusza to gumka sie zarazem zssuwa nie przylega dobrze  a po za tym to raczej nie. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | teaser   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007 |   
 |                                              | Bylem w szpitalu na wedzidelku a obok mnie lezal koles w wieku 26 lat z wedzidelkiem i stulejka... zabieg jego trwal z 15 min i wyszedl tego samego dnia do domu... nie ma co sie bac, wiem z doswiadczenia ze takie cos nie boli nic nawet po operacji, jedynie trzeba pryskac malego aerozolem  i mozna wszystko zalatwic bez wydawania pieniedzy... ja tak zrobilem z wedzidelkiem to lazenie po lekarzach az do operacji zajelo mi okolo 2 - 3 tyg. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |