Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     stulejka a seks ;]
Autor Wiadomość
Garden_90
Gość
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007   stulejka a seks ;]

witam wszystkich. Mam takie pytanie, mam stulejke chyba tą mocniejsza w spoczynku moge sciagną do polowy a w wzwodzie troche mniej. I takie pytanie do tych ktorzy maja podobnie i uprawiali sex. Czy to bardzo przeszkadza w seksie, jest jakis bol albo cos takiego ? I czy wogule mozna go wsadzic calego do pochwy ? z gory thx za odp. pozdro

Garden_90
Gość
Wysłany: Wto 08 Maj, 2007   

i jeszcze takie pytanie. czy ktos zna moze jakiegos urologa prywatnego w lomzy lub okolicach ?

Garden_90

Wysłany: Sro 09 Maj, 2007   

prosze o odp ;p

penis.com.pl
tabletki penilarge
jednooko1983 

Wysłany: Wto 12 Cze, 2007   

nazbieraj 400 - 500 zł i idź do urologa i po problemie... Chcesz żyć ze stulejką?? Gabinet to już sobie znajdziesz... wejdź na google czy jakąś książkę telefoniczną weź... Ze stuleją to d*** nie seks... Goń do urologa na zabieg, bo życie tracisz :wink:

stricker07 

Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007   

Mi jako tako stulejka nie przeszkadza podczas stosunku bez zabezpieczenia ale gdy juz dochodzi gumka to jest problem :P Poniewaz jak skora sie rusza to gumka sie zarazem zssuwa nie przylega dobrze :P a po za tym to raczej nie.

teaser 

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   

Bylem w szpitalu na wedzidelku a obok mnie lezal koles w wieku 26 lat z wedzidelkiem i stulejka... zabieg jego trwal z 15 min i wyszedl tego samego dnia do domu... nie ma co sie bac, wiem z doswiadczenia ze takie cos nie boli nic nawet po operacji, jedynie trzeba pryskac malego aerozolem :) i mozna wszystko zalatwic bez wydawania pieniedzy... ja tak zrobilem z wedzidelkiem to lazenie po lekarzach az do operacji zajelo mi okolo 2 - 3 tyg.

Odpowiedz do tematu