| JAK często SIĘ kochacie.........??? |
| Autor | Wiadomość |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 JAK często SIĘ kochacie.........??? |
|
| Witam..............utworzyłem ten post aby zoorientowac się jak często się kochamy ze swoimi partnerkami..........ja np bardzo często 2 razy dziennie ......... w sumie ok 10 - 12 razy w tygodniu i jest naprawde zajebiście!!Bierzcie udział w ankiecie ale bez żadnej ściemy podajcie ile razy sie kochacie w ciągu tygodnia??!! pozdro | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| Obecnie, z moją dziewczyną kochamy się średnio 3 - 4 razy w tygodniu (jesteśmy ze sobą półtora roku). Jeżeli Fazik8 kochasz się tak często to chyba zacząłeś nowy związek , bo na początku też miałem tak ostro | |
| |
 |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| ojjj nie heroes.............o niczym takim nie ma mowy!!!
Jestem z moją kobietą 4 lata i nasz zapał nie mija...............sex jest dla nas formą relaxu i okazywania sobie niegraniczonej miłości!!!
Na co dzień nasze relacje są gorące , namiętne i pełne uczucia ale z niecierpliwością czekamy na moment gdy się zbliżymy........ | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 |
|
| To jestem pełen podziwu waszego temperamentu i chylę czoła przed wami bo to naprawdę rzecz niespotykana mieć takie statystyki
Pozdrawiam | |
| |
 |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| Dziękuje bardzo.................ale sądziłem że to nic takiego.
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par ale tym bardziej jestem dumny z siebie i ze swojej................ŻONY!!(bo już jakis czas jestesmy małżeństwem... ) | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | Fazik8 napisał/a: | Dziękuje bardzo.................ale sądziłem że to nic takiego.
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par ale tym bardziej jestem dumny z siebie i ze swojej................ŻONY!!(bo już jakis czas jestesmy małżeństwem... ) |
gratuluje męskiej dziecyzji...
Bo Żona to żona .... prawda | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| | kgdynia napisał/a: | | Fazik8 napisał/a: | Dziękuje bardzo.................ale sądziłem że to nic takiego.
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par ale tym bardziej jestem dumny z siebie i ze swojej................ŻONY!!(bo już jakis czas jestesmy małżeństwem... ) |
gratuluje męskiej dziecyzji...
Bo Żona to żona .... prawda |
hmmm.. - tak jest żona to co innego niż dziewczyna ...narzeczona!!
ale ta decyzja bardzo nasiliła nasze kontakty intymne........i jestem z tego zadowolony.
Pamiętajcie mieć żonę to tak jakby złapać szczęscie - przynajmiej tak jest w moim przypadku!! | |
| |
 |
kocurek 
| |
 |
benek Dołączył: 26 Cze 2005 Posty: 4 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| gdy widziomy sie w weekend to 15 razy nawet | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| | ok 4-6 razy na ogół tylko w wekend bo w tygodniu widujemy sie żadko a jeżeli nawet to u mnie w domu a mieszkam z bacia która zaglada do pokoju wiec u mnie nie ma szans jak wolniejszy czas jakies swieta ferie to tak 2 razy dziennie rano i wieczorem -lub w nocy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| Do PAULINKA!!!
no to nadrabiasz ze swoją drugą połową tydzień.........ale co ja bede dużo mówił......jak my sie nie widzielismy tydzien czasu ( a kiedyś tak było ) to przez kilka godzin nie wychodziliśmy z łóżka ............ i sama wiesz wtedy człowiek jest nienasycony i jeden stosunek to stanowczo za mało ale............gratuluje !!! !!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 |
|
| szczerze to troszke sie uspokoiłam ale nieraz mam takie dni że chce mi sie kochac bez przerwy raz pokłuciłam sie nawet o to z facetem bo sie zapytał czy jestem z nim tylko dla sexu bo on chciał isc jesc ale mi ciagle było mało i tak przedłużałam a jak on wstał i powiedział i krzykna koniec ja sie obraziłam a on był po prostu głodny ja wtedy tego nie kumalam ale wkoncu mogł nie krzyczec!!! ale wszystko dobrze sie skoczyło zjadł i poszlismy sie dalej kochac | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
mateusz_papuga Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 92 | Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 |
|
| Paulinko daj chlopu jesc bo ci padnie w luzku i dopiero bedzie klapa a ty zaten czas mzoesz zmienc posc to ci szybko czas zlec buzka | _________________ kochaj i żyj na wysokich obrotach...
Byle by łózek nie łamać ;]
Pozdr. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 |
|
| | kocham sie 2 x w miesiacu - z facetem, bo kazde z nas ma obowiazki i prace | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 |
|
| 14 kwiecień
| love508 napisał/a: | ja mam 25 latek jestem do wzięcia |
cos sie zmieniło? piszesz że 2 razy w miesiacu po 10 dniach można tak powiedziec?
czyżbysmy mieli kłamczuszka w naszych progach | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
| |