Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     JAK często SIĘ kochacie.........???
Autor Wiadomość
Fazik8

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007   JAK często SIĘ kochacie.........???

Witam..............utworzyłem ten post aby zoorientowac się jak często się kochamy ze swoimi partnerkami..........ja np bardzo często 2 razy dziennie ......... w sumie ok 10 - 12 razy w tygodniu 8) i jest naprawde zajebiście!!Bierzcie udział w ankiecie ale bez żadnej ściemy podajcie ile razy sie kochacie w ciągu tygodnia??!! :?: pozdro :)

Gość

Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007   

Obecnie, z moją dziewczyną kochamy się średnio 3 - 4 razy w tygodniu (jesteśmy ze sobą półtora roku). Jeżeli Fazik8 kochasz się tak często to chyba zacząłeś nowy związek :) , bo na początku też miałem tak ostro :)

Fazik8

ojjj nie heroes.............o niczym takim nie ma mowy!!!
Jestem z moją kobietą 4 lata i nasz zapał nie mija...............sex jest dla nas formą relaxu i okazywania sobie niegraniczonej miłości!!!
Na co dzień nasze relacje są gorące , namiętne i pełne uczucia ale z niecierpliwością czekamy na moment gdy się zbliżymy........ 8)

penis.com.pl
viamax
Gość

To jestem pełen podziwu waszego temperamentu i chylę czoła przed wami bo to naprawdę rzecz niespotykana mieć takie statystyki :)

Pozdrawiam

Fazik8

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   

Dziękuje bardzo.................ale sądziłem że to nic takiego.
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par ale tym bardziej jestem dumny z siebie i ze swojej................ŻONY!!(bo już jakis czas jestesmy małżeństwem... 8) )

kgdynia 

Fazik8 napisał/a:
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par ale tym bardziej jestem dumny z siebie i ze swojej................ŻONY!!(bo już jakis czas jestesmy małżeństwem... 8) )

gratuluje męskiej dziecyzji...
Bo Żona to żona .... :D :? prawda :?: :?: :?: :?: :?: :|

Fazik8

kgdynia napisał/a:
Fazik8 napisał/a:

gratuluje męskiej dziecyzji...
Bo Żona to żona .... :D :? prawda :?: :?: :?: :?: :?: :|

hmmm.. :mrgreen: - tak jest żona to co innego niż dziewczyna ...narzeczona!!
ale ta decyzja bardzo nasiliła nasze kontakty intymne........i jestem z tego zadowolony.
Pamiętajcie mieć żonę to tak jakby złapać szczęscie - przynajmiej tak jest w moim przypadku!!

kocurek 

Fazik8 napisał/a:
sądziłem że to nic takiego.
Uważałem , że jes wiele tak "aktywnych" par

i się nie myliłeś :-] http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=353708

benek

Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007   

gdy widziomy sie w weekend to 15 razy nawet :)

paulinka 

ok 4-6 razy na ogół tylko w wekend bo w tygodniu widujemy sie żadko a jeżeli nawet to u mnie w domu a mieszkam z bacia która zaglada do pokoju wiec u mnie nie ma szans jak wolniejszy czas jakies swieta ferie to tak 2 razy dziennie rano i wieczorem -lub w nocy

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Fazik8

Do PAULINKA!!!
no to nadrabiasz ze swoją drugą połową tydzień.........ale co ja bede dużo mówił......jak my sie nie widzielismy tydzien czasu ( a kiedyś tak było ) to przez kilka godzin nie wychodziliśmy z łóżka ............ i sama wiesz wtedy człowiek jest nienasycony i jeden stosunek to stanowczo za mało ale............gratuluje !!! :) !!!

paulinka 

szczerze to troszke sie uspokoiłam ale nieraz mam takie dni że chce mi sie kochac bez przerwy raz pokłuciłam sie nawet o to z facetem bo sie zapytał czy jestem z nim tylko dla sexu bo on chciał isc jesc ale mi ciagle było mało i tak przedłużałam a jak on wstał i powiedział i krzykna koniec ja sie obraziłam a on był po prostu głodny ja wtedy tego nie kumalam ale wkoncu mogł nie krzyczec!!! ale wszystko dobrze sie skoczyło zjadł i poszlismy sie dalej kochac :P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

mateusz_papuga

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

Paulinko daj chlopu jesc :mrgreen: bo ci padnie w luzku i dopiero bedzie klapa a ty zaten czas mzoesz zmienc posc :mrgreen: to ci szybko czas zlec :mrgreen: buzka

penis.com.pl
penilarge krem
love508 

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

kocham sie 2 x w miesiacu - z facetem, bo kazde z nas ma obowiazki i prace

paulinka 

Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   

14 kwiecień
love508 napisał/a:
ja mam 25 latek :) jestem do wzięcia

cos sie zmieniło? piszesz że 2 razy w miesiacu po 10 dniach można tak powiedziec?
czyżbysmy mieli kłamczuszka w naszych progach :(

Odpowiedz do tematu