Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     ehh dziewczyny x D:))
Autor Wiadomość
chlopak_dojrzewa

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   ehh dziewczyny x D:))

ehhh mam problem... xD nie moge znalesc dziewczyny..... macie jakies rady .... dzie znalesc co powiedziec.... prosze o pomoc i z gory thx

caras

Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007   

nie szukaj dziewczyny na sile ..poczekaj az sama przyjdzie :)

paulinka 

zgadzam sie

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
tabletki penilarge
love508 

caras napisał/a:
nie szukaj dziewczyny na sile ..poczekaj az sama przyjdzie :)

dokladnie tak

Gość

Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro

love508 

heroes84 napisał/a:
Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro

moze opowiesz nam jak ty pomagasz swojemu szczesciu ?

luter 

Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007   

W tym zakresie trzeba sobie samemu wypracowac metode. Nie da sie tak jak przepis na placek. Szczesciu rzeczywiscie trzeba pomoc, czyli pojawiac sie w towarzystwie dziewczyn, ajak ciesie ktoras spodoba to zaprosic ja gdzies i jej o tym powiedziec. Dziewczyny lubia troche romantyzmu. Nie mozesz czekac, ze ktoras sama do ciebie podejdzie, chociaz to tez jest mozliwe. najlepiej brac sprawy w swoje rece.

Gość

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007   

Ostatnio zacząłem interesować się technikami uwodzenia, choć nie są mi potrzebne bo jestem w szczęśliwym związku. Te kursy uczą np specyficznych odzywek, i powiem szczerze, że skutkują. Czasami jak się otworzy rozmowę jakimś nieprzeciętnym zdaniem, to ma to o wiele większe szanse powodzenia, niż zdanie typu jak masz na imię , lub czy pójdziesz ze mną na kawę.

PS. zawsze można zacząć, "czy masz ochotę na bzykanko" i myślę ze znajdzie się ktoś kto powie TAK :P , ale do tego czasu można już mieć oczy po podbijane.

ankylosaurus 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

PRZEDE WSZYSTKIM FLIRT xD To w moim wypadku zawsze skutkuje.
Musisz być komunikatywny i otwarty i nie siedzieć w domu i czekać. Jasne, dziewczyna zawsze przyjdzie, ale Ty musisz sam sobie pomóc. :wink:

Marcinek3 

Wysłany: Nie 13 Maj, 2007   

Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie :D ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego

Alex-sex 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

no chociaz trzeba tropche pomoc xD np wyjsc mu na przeciw i troche poszperac ale nie okazywac az tak jakiegos uczucia do dziewczyny

Barret 

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007   

Marcinek3 napisał/a:
Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie :D ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego

Dobrze, że dodałeś słowo "czasem", bo np moja siostra (23 lata) twierdzi, że nie cierpi wymuskanych ciał prosto ze studia fitness.

Odpowiedz do tematu