| ehh dziewczyny x D:)) |
| Autor | Wiadomość |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 ehh dziewczyny x D:)) |
|
| | ehhh mam problem... xD nie moge znalesc dziewczyny..... macie jakies rady .... dzie znalesc co powiedziec.... prosze o pomoc i z gory thx | |
| |
 |
caras 
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| | zgadzam sie | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| | caras napisał/a: | nie szukaj dziewczyny na sile ..poczekaj az sama przyjdzie |
dokladnie tak | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| | heroes84 napisał/a: | Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, ale uwazam że na somo szczęscie nie wolno tylko czekać. Troszeczke temu szczęściu trzeba pomóc. Nierobienie nic nie pomoze znalezc swojej drugiej połówki.
pozdro |
moze opowiesz nam jak ty pomagasz swojemu szczesciu ? | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 10 Kwi, 2007 |
|
| | W tym zakresie trzeba sobie samemu wypracowac metode. Nie da sie tak jak przepis na placek. Szczesciu rzeczywiscie trzeba pomoc, czyli pojawiac sie w towarzystwie dziewczyn, ajak ciesie ktoras spodoba to zaprosic ja gdzies i jej o tym powiedziec. Dziewczyny lubia troche romantyzmu. Nie mozesz czekac, ze ktoras sama do ciebie podejdzie, chociaz to tez jest mozliwe. najlepiej brac sprawy w swoje rece. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 |
|
| Ostatnio zacząłem interesować się technikami uwodzenia, choć nie są mi potrzebne bo jestem w szczęśliwym związku. Te kursy uczą np specyficznych odzywek, i powiem szczerze, że skutkują. Czasami jak się otworzy rozmowę jakimś nieprzeciętnym zdaniem, to ma to o wiele większe szanse powodzenia, niż zdanie typu jak masz na imię , lub czy pójdziesz ze mną na kawę.
PS. zawsze można zacząć, "czy masz ochotę na bzykanko" i myślę ze znajdzie się ktoś kto powie TAK , ale do tego czasu można już mieć oczy po podbijane. | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| PRZEDE WSZYSTKIM FLIRT xD To w moim wypadku zawsze skutkuje.
Musisz być komunikatywny i otwarty i nie siedzieć w domu i czekać. Jasne, dziewczyna zawsze przyjdzie, ale Ty musisz sam sobie pomóc. | |
| |
 |
Marcinek3 Dołączył: 12 Maj 2007 Posty: 13 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | no chociaz trzeba tropche pomoc xD np wyjsc mu na przeciw i troche poszperac ale nie okazywac az tak jakiegos uczucia do dziewczyny | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Barret Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 19 Skąd: Heh... | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| | Marcinek3 napisał/a: | Trzeba czekac az sama przyjdzie, ale dbaj o siebie i o wygląd nawet o budowe ciała i charakter wtedy ją przyciągnie ... Zdradzę ze dziewczyny czasem lubie lekko umiesnionego po siłowni, ładnego, opaloneg, spokojnego i opiekunczego |
Dobrze, że dodałeś słowo "czasem", bo np moja siostra (23 lata) twierdzi, że nie cierpi wymuskanych ciał prosto ze studia fitness. | |
| |
 |
| |