Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z bólem penisa po orgazmie
Autor Wiadomość
chomik88p

Wysłany: Nie 25 Mar, 2007   Problem z bólem penisa po orgazmie

A więc od dość długiego czasu (myśle, że około 2 lat) odczuwam ból po wytrysku. Bywa, że po pierwszym razie już występuje a czasem za 2-3 razem z rzędu. Wtedy zaczynają mnie boleć (dość silnie) boki penisa, poniżej żołędzia w miejscach gdzie jest on najgrubszy oraz tak jakby pod jądrami choć czasem zdaje mi się, że to jest ból jąder i nie jestem tego pewien. Ból ten zmniejsza się gdy mój penis przejdzie w stan spoczynku lecz jeżeli wróci do stanu erekcji ból zaczyna się od nowa.

Mogę tylko dodać, zawsze po orgazmie penis mój robi się bardzo ciepły a jądra wręcz zimne.

Proszę bardzo ekspertów o pomoc ponieważ bardzo mnie stresuje ta sytuacja ponieważ ten ból troche utrudnia mi życie, a do lekarza nie chce iść ponieważ jestem dość młody, mam 17 lat.

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Nie 25 Mar, 2007   

Witaj,
kiedyś też tak miałem, obecnie zdarza się bardzo rzadko. Nie wiem, czym to może być spowodowane, w każdym razie nie wydaje mi się, ażeby było to coś poważnego.

maciek_88

Wysłany: Pon 26 Mar, 2007   

Może to byc spowodowane wstrzymaniem wytrysku przez długi czas podczas stosunku.
Jezeli bol nie bedzie ustepował skontaktuj sie z lekarzem, jezeli sie wstydzisz poszukaj internetowej poradni i napisz maila do urologa.

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu