Problem z bólem penisa po orgazmie |
Autor | Wiadomość |
chomik88p Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Nie 25 Mar, 2007 Problem z bólem penisa po orgazmie |
|
| A więc od dość długiego czasu (myśle, że około 2 lat) odczuwam ból po wytrysku. Bywa, że po pierwszym razie już występuje a czasem za 2-3 razem z rzędu. Wtedy zaczynają mnie boleć (dość silnie) boki penisa, poniżej żołędzia w miejscach gdzie jest on najgrubszy oraz tak jakby pod jądrami choć czasem zdaje mi się, że to jest ból jąder i nie jestem tego pewien. Ból ten zmniejsza się gdy mój penis przejdzie w stan spoczynku lecz jeżeli wróci do stanu erekcji ból zaczyna się od nowa.
Mogę tylko dodać, zawsze po orgazmie penis mój robi się bardzo ciepły a jądra wręcz zimne.
Proszę bardzo ekspertów o pomoc ponieważ bardzo mnie stresuje ta sytuacja ponieważ ten ból troche utrudnia mi życie, a do lekarza nie chce iść ponieważ jestem dość młody, mam 17 lat. | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Nie 25 Mar, 2007 |
|
| Witaj,
kiedyś też tak miałem, obecnie zdarza się bardzo rzadko. Nie wiem, czym to może być spowodowane, w każdym razie nie wydaje mi się, ażeby było to coś poważnego. | |
| |
 |
maciek_88 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 6 | Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 |
|
| Może to byc spowodowane wstrzymaniem wytrysku przez długi czas podczas stosunku.
Jezeli bol nie bedzie ustepował skontaktuj sie z lekarzem, jezeli sie wstydzisz poszukaj internetowej poradni i napisz maila do urologa. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|