| czy jestem gayem? |
| Autor | Wiadomość |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 czy jestem gayem? |
|
| prosze pomozcie jest ze mna cos nie tak, kiedy jestem najarany (a dzieje sie to bardzo szybko) lubie popatrzec na facetow, myslec o nich, ogladac filmy gejowskie, mysle jak bardzo chcialbym powalic z kolegami. ale kiedy zwale konia, albo najaranie w sposob naturalny przejdzie uwazam, ze gejostwo jest obrzydliwie, mam kilku pedlakowatych kolegow i czasami nawet krytykuje ich za niektore zachowania, no i jak juz nei jestem najarany mysle o dziewczynach itp. czy jestem gejem? a moze tylko bi? albo hetero (naprawde chcialbym byc hetero, a boje sie za cos jest nie tak), wiem ze u mnie w rodzinei homoseksualizm nie bylby zaakceptowany - kiedys mam i siostra jak ogladaly "M jak milosc" (a tam jest g...) mowily ze to jest cos obrzydliwego, nie na pewno nie chcialby miec geja w rodzinie | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 |
|
| recepta jest prosta,skoro problem pojawia sie po zapaleniu trawy to nie pal (osobiscie pierwszy raz spotykam sie z taka jazda po paleniu no ale kazdy reaguje inaczej) | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 |
|
| | Witam. Tylko nie popełnij tego błędu co ja kiedyś też na jarałem sie, trochę wypiłem i wylądowałem w łóżku z moim przyjacielem | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sob 17 Mar, 2007 |
|
| | W pewnym okresie dojrzewania podobno często pojawia się etap fascynacji własną płcią. Najczęściej przechodzi. Ale nie zawsze. Jeszcze rok temu miałem dokładnie tak jak Ty. To znaczy podniecało mnie myślenie o facetach, ale po masturbacji te same myśli napełniały mnie obrzydzeniem. Niedawno jednak wszystko się zmieniło i teraz jestem zadowolonym i świadomym gejem. Dlatego nic nie jest przesądzone w Twoim wypadku. Jeśli mogę Ci jeszcze jakoś pomóc lub doradzić, pytaj. Pozdrawiam. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| Nic nadzwyczajnego. Podczas walenia konia różne dziwne rzeczy przychodzą do głowy, a po fakcie aż trudno uwierzyć, że się to mogło podobać A czy takie fantazje czynią cię gejem? Trudno powiedzieć. Faktem jest, że większość ludzi w swoim życiu miewa przeróżne doświadczenia seksualne, także homo.
A nawet jeśli będziesz gejem, to co z tego? To twoja sprawa i nie musisz się nią dzielić ze swoją rodziną, skoro uważasz, że cię nie zaakceptuje. Oficjalnie będziesz singlem, a na boku będziesz robił, co ci się podoba. I luz. A innych gejów nie prześladuj, bo będziesz homofobem, a to o wiele gorsze od bycia gejem.
| Fantom17 napisał/a: | | recepta jest prosta,skoro problem pojawia sie po zapaleniu trawy to nie pal (osobiscie pierwszy raz spotykam sie z taka jazda po paleniu no ale kazdy reaguje inaczej) |
Koledze chodziło chyba o podjaranie w sensie "bycia podnieconym" | |
| |
 |
doni 
Wiek: 38 Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 41 Skąd: Zabrze | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| Dopóki faceci Cie nie kreca jak nie jestes podniecony to nie masz sie czym martwic raczej sam kiedys bawilem sie swoim maluszkiem na roznych dzwnych filmach a pozniej sie zastanawialem czy napewno do konca ze mna wszystko ok ale juz mi to chyba przeszlo heh w kazdym badz razie nie masz sie czym przejmowac bo podczas dojrzewania rozne rzeczy przychodza do glowy jak sie jest podnieconym ale jak w wieku 25 lat widzac jakiegos kolesia, jadac np tramwajem pomyslisz sobie ze fajnie bylo by dac sie takiemu od tylu i zrobic mu laske no to juz jest troche powazniejsza sprawa heh chociaz bycie gejem to nic strasznego, przeciez geje to tez normalni ludzie tylko ze troche inne rzeczy ich podniecaja i to wszystko
takze nie martw sie, bedzie dobrze | |
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Nie 18 Mar, 2007 |
|
| dzieki ja akceptuje gejow w pelni, nie mam do nich nic, tylko chodzi o to, ze sam nie chce nim byc. Kiedys mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob... | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 |
|
| | adamox napisał/a: | | mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob... |
. Pomysł ciekawy, choć pamiętaj, że z naturą nie wygrasz . | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 |
|
| | adamox napisał/a: | | Kiedys mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob... |
Taa... Najlepiej noś zawsze w kieszeni baterię 9 Volt i po każdej takiej myśli przyłóż ją sobie do języka | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 |
|
| | doni napisał/a: | | jak w wieku 25 lat widzac jakiegos kolesia, jadac np tramwajem pomyslisz sobie ze fajnie bylo by dac sie takiemu od tylu i zrobic mu laske no to juz jest troche powazniejsza sprawa heh : |
male sprostowanko bym dal. juz predzej gdybys pomyslal ze fajnie by bylo zeby on cie pocalowal, przytulil, byl obok. sex to nie wszystko, a prawda jest taka ze wiekszosc hetero jak sypnie sie haslo g... to od razu pada tekst: jak oni moga tak sobie pakowac, albo laske robic. a to nie chodzi tylko o to. [to tez jest mile itd ale nie najwazniejsze] | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 21 Mar, 2007 |
|
| mam serdecznego kolegę, który także nie dopuszczał myśli, że może być gayem z powodów rodzinnych. Nigdy nie zostałby zaakceptowany. Na szczęście znalazł faceta w którym ma oparcie - dzięki temu związkowi odżył
w homoseksualiźmie nie ma nic złego. to tylko "inny" sex. człowiek jako taki jest dokładnie taki sam jak hetero.
amen | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 22 Mar, 2007 |
|
| | Zgadzam się z tobą Bruno | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| | dawno tu nie pisalem, ale dzieki ze sie wypowiadacie. te objawy sa coraz bardziej widoczne | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| a o jakie konkretnie "objawy" Ci chodzi?
- masz gorączkę?
- cierpisz na bezsenność?
- słyszysz głosy?
- masz niedowład psychoruchowy? | |
| |
 |
pawcio723 Wiek: 38 Dołączył: 28 Maj 2007 Posty: 18 Skąd: Sanok | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| bycie geyem to nic strasznego ja jestem bi i powiem ze jestem z tego zadowolony no rodzina byla niezbyt zadowolona ale coz to moje zycie i nikt mi tego nie zabroni, jesli facet ci sie podoba i stopnio jest to silniejsze a ty mowisz ze lubisz tylko panienki to powinnies odpusic sobie jak ja to zrobilem | |
| |
 |
| |