Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czy jestem gayem?
Autor Wiadomość
adamox
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Mar, 2007   czy jestem gayem?

prosze pomozcie :( jest ze mna cos nie tak, kiedy jestem najarany (a dzieje sie to bardzo szybko) lubie popatrzec na facetow, myslec o nich, ogladac filmy gejowskie, mysle jak bardzo chcialbym powalic z kolegami. ale kiedy zwale konia, albo najaranie w sposob naturalny przejdzie uwazam, ze gejostwo jest obrzydliwie, mam kilku pedlakowatych kolegow i czasami nawet krytykuje ich za niektore zachowania, no i jak juz nei jestem najarany mysle o dziewczynach itp. czy jestem gejem? a moze tylko bi? albo hetero (naprawde chcialbym byc hetero, a boje sie za cos jest nie tak), wiem ze u mnie w rodzinei homoseksualizm nie bylby zaakceptowany - kiedys mam i siostra jak ogladaly "M jak milosc" (a tam jest g...) mowily ze to jest cos obrzydliwego, nie na pewno nie chcialby miec geja w rodzinie

Fantom17

Wysłany: Sob 17 Mar, 2007   

recepta jest prosta,skoro problem pojawia sie po zapaleniu trawy to nie pal :) (osobiscie pierwszy raz spotykam sie z taka jazda po paleniu no ale kazdy reaguje inaczej)

zola 

Witam. Tylko nie popełnij tego błędu co ja kiedyś też na jarałem sie, trochę wypiłem i wylądowałem w łóżku z moim przyjacielem

Pozdrawiam

penis.com.pl
penilarge krem
aartii
[Usunięty]

W pewnym okresie dojrzewania podobno często pojawia się etap fascynacji własną płcią. Najczęściej przechodzi. Ale nie zawsze. Jeszcze rok temu miałem dokładnie tak jak Ty. To znaczy podniecało mnie myślenie o facetach, ale po masturbacji te same myśli napełniały mnie obrzydzeniem. Niedawno jednak wszystko się zmieniło i teraz jestem zadowolonym i świadomym gejem. Dlatego nic nie jest przesądzone w Twoim wypadku. Jeśli mogę Ci jeszcze jakoś pomóc lub doradzić, pytaj. Pozdrawiam.

adadverts 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   

Nic nadzwyczajnego. Podczas walenia konia różne dziwne rzeczy przychodzą do głowy, a po fakcie aż trudno uwierzyć, że się to mogło podobać :) A czy takie fantazje czynią cię gejem? Trudno powiedzieć. Faktem jest, że większość ludzi w swoim życiu miewa przeróżne doświadczenia seksualne, także homo.

A nawet jeśli będziesz gejem, to co z tego? To twoja sprawa i nie musisz się nią dzielić ze swoją rodziną, skoro uważasz, że cię nie zaakceptuje. Oficjalnie będziesz singlem, a na boku będziesz robił, co ci się podoba. I luz. A innych gejów nie prześladuj, bo będziesz homofobem, a to o wiele gorsze od bycia gejem.

Fantom17 napisał/a:
recepta jest prosta,skoro problem pojawia sie po zapaleniu trawy to nie pal (osobiscie pierwszy raz spotykam sie z taka jazda po paleniu no ale kazdy reaguje inaczej)

Koledze chodziło chyba o podjaranie w sensie "bycia podnieconym" :wink:

doni 

Dopóki faceci Cie nie kreca jak nie jestes podniecony to nie masz sie czym martwic raczej :P sam kiedys bawilem sie swoim maluszkiem na roznych dzwnych filmach a pozniej sie zastanawialem czy napewno do konca ze mna wszystko ok :D ale juz mi to chyba przeszlo heh :P w kazdym badz razie nie masz sie czym przejmowac bo podczas dojrzewania rozne rzeczy przychodza do glowy jak sie jest podnieconym ;) ale jak w wieku 25 lat widzac jakiegos kolesia, jadac np tramwajem pomyslisz sobie ze fajnie bylo by dac sie takiemu od tylu i zrobic mu laske no to juz jest troche powazniejsza sprawa heh :P chociaz bycie gejem to nic strasznego, przeciez geje to tez normalni ludzie tylko ze troche inne rzeczy ich podniecaja i to wszystko :)

takze nie martw sie, bedzie dobrze ;)

adamox
[Usunięty]

dzieki :) ja akceptuje gejow w pelni, nie mam do nich nic, tylko chodzi o to, ze sam nie chce nim byc. Kiedys mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob...

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Pon 19 Mar, 2007   

adamox napisał/a:
mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob...

:lol: . Pomysł ciekawy, choć pamiętaj, że z naturą nie wygrasz ;) .

adadverts 

Wysłany: Pon 19 Mar, 2007   

adamox napisał/a:
Kiedys mialem nawet taki dziwny pomysl, zeby za kazda mysl gejowska czy cos z tym zwiazanego karac sie w jakis sposob...

Taa... Najlepiej noś zawsze w kieszeni baterię 9 Volt i po każdej takiej myśli przyłóż ją sobie do języka :lol:

kocurek 

Wysłany: Wto 20 Mar, 2007   

doni napisał/a:
jak w wieku 25 lat widzac jakiegos kolesia, jadac np tramwajem pomyslisz sobie ze fajnie bylo by dac sie takiemu od tylu i zrobic mu laske no to juz jest troche powazniejsza sprawa heh :

male sprostowanko bym dal. juz predzej gdybys pomyslal ze fajnie by bylo zeby on cie pocalowal, przytulil, byl obok. sex to nie wszystko, a prawda jest taka ze wiekszosc hetero jak sypnie sie haslo g... to od razu pada tekst: jak oni moga tak sobie pakowac, albo laske robic. a to nie chodzi tylko o to. [to tez jest mile itd ale nie najwazniejsze] :)

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 21 Mar, 2007   

mam serdecznego kolegę, który także nie dopuszczał myśli, że może być gayem z powodów rodzinnych. Nigdy nie zostałby zaakceptowany. Na szczęście znalazł faceta w którym ma oparcie - dzięki temu związkowi odżył :)

w homoseksualiźmie nie ma nic złego. to tylko "inny" sex. człowiek jako taki jest dokładnie taki sam jak hetero.

amen

zola 

Wysłany: Czw 22 Mar, 2007   

Zgadzam się z tobą Bruno

Pozdrawiam

adamox
[Usunięty]

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   

dawno tu nie pisalem, ale dzieki ze sie wypowiadacie. te objawy sa coraz bardziej widoczne

penis.com.pl
viamax
Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   

a o jakie konkretnie "objawy" Ci chodzi?

- masz gorączkę?
- cierpisz na bezsenność?
- słyszysz głosy?
- masz niedowład psychoruchowy?

pawcio723 

Wysłany: Czw 31 Maj, 2007   

bycie geyem to nic strasznego ja jestem bi i powiem ze jestem z tego zadowolony no rodzina byla niezbyt zadowolona ale coz to moje zycie i nikt mi tego nie zabroni, jesli facet ci sie podoba i stopnio jest to silniejsze a ty mowisz ze lubisz tylko panienki to powinnies odpusic sobie jak ja to zrobilem :D :)

Odpowiedz do tematu