Za krótkie wędzidełko? |
Autor | Wiadomość |
thr Dołączył: 21 Lut 2007 Posty: 2 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 Za krótkie wędzidełko? |
|
| Witam forumowiczów Mam problem, a mianowicie myślę, że mam za krótkie wędzidełko. Podczas wzwodu, nie możliwe jest ściągnięcie skóry z napleta, gdyż objawia się to silnym bólem z tyłu penisa (mogę zaledwie odkryć 1/5 napletka). W "stanie spoczynku", mogę oczywiście zdjąć całą skórę, jednak penis przekrzywia się przy tym strasznie do tyłu Wędzidełko staje się przy tym żółte. Czy są jakieś domowe ćwiczenia na jego wydłużenie? | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |
|
| Nie ma zadnych cwiczen na wydluzenie wedzidelka. Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze. Tylko urolog i zabieg Cie ratuje. | |
| |
 |
thr Dołączył: 21 Lut 2007 Posty: 2 Skąd: Katowice | Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |
|
| Cytat: | Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze |
Dlaczego? Czym to grozi?
Cytat: | Tylko urolog i zabieg Cie ratuje. |
Czy taki zabieg jest drogi, czy poprostu z NFZ'etu pieniążki lecą? Na czym polega zabieg? Przecinają tylko wędzidełko, tak? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |
|
| No jak to dla czego? bo jest tarcie przeciez podczas stosunku..i krotkie wedzidelko sie napreza i nie wytrzyma dlugo..jak peknie cholerny ból jest..i wtedy tak czy siak do lekarza musisz isc.
Mozesz na ksiazeczke, ale bedziesz dlugo czekal..i lezal 3 dni w szpitalu. A prywatnie..placisz kolo 100 zl i masz ustalany termin w ciagu 2 tygodni. I odrazu po do domu lecisz.
Tna wedzidelko i przyszywaja nizej. | |
| |
 |
|