| Za krótkie wędzidełko? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | thr 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   Za krótkie wędzidełko? |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam forumowiczów  Mam problem, a mianowicie myślę, że mam za krótkie wędzidełko. Podczas wzwodu, nie możliwe jest ściągnięcie skóry z napleta, gdyż objawia się to silnym bólem z tyłu penisa (mogę zaledwie odkryć 1/5 napletka). W "stanie spoczynku", mogę oczywiście zdjąć całą skórę, jednak penis przekrzywia się przy tym strasznie do tyłu  Wędzidełko staje się przy tym żółte. Czy są jakieś domowe ćwiczenia na jego wydłużenie? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |   
 |                                              | Nie ma zadnych cwiczen na wydluzenie wedzidelka. Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze.   Tylko urolog i zabieg  Cie ratuje. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | thr 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |   
 |                                              |  	  | Cytat: |  	  | Mozesz ewentualnie je sobie zerwac jak bedziesz sie kochal - ale nie radze | 
 Dlaczego? Czym to grozi?

| Cytat: |  	  | Tylko urolog i zabieg Cie ratuje. | 
 Czy taki zabieg jest drogi, czy poprostu z NFZ'etu pieniążki lecą? Na czym polega zabieg? Przecinają tylko wędzidełko, tak?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                              | No jak to dla czego? bo jest tarcie przeciez podczas stosunku..i krotkie wedzidelko sie napreza i nie wytrzyma dlugo..jak peknie cholerny ból jest..i wtedy tak czy siak do lekarza musisz isc. 
 Mozesz na ksiazeczke, ale bedziesz dlugo czekal..i lezal 3 dni w szpitalu. A prywatnie..placisz kolo 100 zl i masz ustalany termin w ciagu 2 tygodni. I odrazu po do domu lecisz.

Tna wedzidelko i przyszywaja nizej.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |