Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z tym...
Autor Wiadomość
freakazoid

Wysłany: Czw 23 Cze, 2005   wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z tym...

... do lekarza. chodzi o to ze moja moszna nie jest calkiem taka, jak zdawacby sie moglo powinna... tj. jedno jadro jest wyzej drugi nizej. niewielka roznica (2-4cm). to nie chodzi tylko o sama wyskokos, jedno jest bardziej z przodu, drugie z tylu. tez niewielka roznica, ale widoczna. rozmiarami obie strony moszny sa identyczne. No i nie mam tak od dzis. Tylko jakos teraz tak mnie to zaczelo zastanawiac. Nie wiem czy moze kiedys po dżondrach nie dostalem jakas piłka, czy co i juz tak zostalo:?:/
moze to jedno sie zpsuło i slabiej działa. a jakbym chciał do lekarza do urolog? czy sexuolog? czy musze do rodzinnego? czy moze jest spox, ktos tez tak ma?

KrajesK

Wysłany: Czw 30 Cze, 2005   

jA TEZ TAK MAM I NARAZIE MI TO NIE PRZESZKADZA MAM JUZ OD PARU LADNYCH LAT A MAM 20 LAT
POZDRO :)

Blady

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005   Re: wy tez tak macie czy tylko ja? nie wiem czy mam isc z ty

To jest normalne i wystepuje u kazdego faceta a jak nie wystepuje to cos jest nie tak :) Kiedys czytalem ze chyba lewe jadro jest wyzej umieszczone niz prawe (albo na odwrot) i jest ciut wieksze. Takze nie ma czym sie przejmowac.

penis.com.pl
orgasm contol
freakazoid

Wysłany: Wto 05 Lip, 2005   dzienx

dzieki chlopaki:D

cinek_w-wa

Wysłany: Czw 14 Lip, 2005   

moje lewe jądro jest zdecydowanie mniejsze, i wisi wyżej od prawego.

krako_91

Wysłany: Czw 14 Lip, 2005   

To jest juz tak w organiźmie człowieka wszytsko co jest podwójne sie troszke od siebie różni ::) serio serio

damian1868

Wysłany: Pią 15 Lip, 2005   

jakbys mial jadra na tej samej wysokosci to bys nie mogl chodzic normalnie bo by Ci sie obijaly. mowie powaznie. to normalne. jak masz psa to podejrzyj - on tez tak pewnie ma ;)

cinek_w-wa

Wysłany: Pią 15 Lip, 2005   

zoofile :wink:

Jacek16cm...

Wysłany: Sob 28 Sty, 2006   

tu chodzi o symetrie ciała!!! poprostu nikt nie jest idealny i dlatego jądra zwisają inaczej.... :!: symetria panowie nie ma się czego bać... :D

hildegrant

Wysłany: Wto 21 Mar, 2006   

pytanie w tym poscie przypomina mi pytania dzieci: dlaczego niektore organy sa podwojne...
kluczowe dla zycia czlowieka i gatunku organy sa podwajane, a co za tym idzie, zawsze jeden jest primo a drugi secundo...
-dlaczego lepiej stracic lewe pluco niz prawe?
-dlaczego, zazwyczaj, w wadach soczewek ocznych rozwijaja sie one nierownomiernie w jednym i w drugim?
-dlaczego w razie potrzeby zdrowa polkula mozgowa moze przejac czesc funkcji chorej?
Natura podwaja to co moze, zawsze jest main system i back-up system, tyle ze ten drugi jest zazwyczaj gorszy :P

Odpowiedz do tematu